На Еспресо — телепрем'єра міні-серіалу «Моя війна»

На Еспресо — телепрем'єра міні-серіалу «Моя війна»

24 Березня 2023
3363

На Еспресо — телепрем'єра міні-серіалу «Моя війна»

3363
«Моя війна» вийде на «Еспресо» з понеділка по четвер, з 27 по 30 березня, об 11:10.
На Еспресо — телепрем'єра міні-серіалу «Моя війна»
На Еспресо — телепрем'єра міні-серіалу «Моя війна»

З 27 до 30 березня телеканал «Еспресо» покаже міні-серіал «Моя війна» - цикл телевізійних документальних телепередач про те, як змінила війна життя людей та інституцій.

Герої циклу — дуже різні люди, які зіткнулися з російським вторгненням — наприклад, телеведучий Геннадій Попенко, який сьогодні служить в ЗСУ, а з першого дня війни опинився в окупованому російськими військами смт Іванків на Київщині, або боєць батальйону «Свобода» маріуполець Володимир Ращук — в довоєнному житті — актор театру і кіно, музикант, а після 24 лютого — один з захисників, які стримували навалу рашистів на Луганщині — у Рубіжному і Сєвєродонецьку. Є серед героїв і звичайні мешканці українських міст і селищ, які чинили опір окупації.

Програмна директорка «Еспресо» Марія Гурська пояснює: «Наш телеканал сьогодні особливу увагу приділяє показу репортажних документальних фільмів та телепрограм, які висвітлюють події воєнного сьогодення. Це важливо для формування більш повної картини того, що відбувається під час цієї війни — не лише з новин, а й з вуст інших людей — наших співвітчизників, з їхніми емоціями,  переживаннями та унікальним досвідом, яким вони готові поділитися з усіма нами — для глибшої розмови одне з одним, для спільного проговорювання нашого горя і звитяг, для того, щоб українці пам'ятали, а глядачі з усього світу — знали, якою ціною Україна платить за захист своєї свободи».

Цикл «Моя війна» створений компанією Fresh Production Group.

Авторка ідеї – Юлія Чернявська, режисер — Роман Барабаш, продюсери — Юлія Чернявська та Олег Щербина.

«Моя війна» вийде на «Еспресо» з понеділка по четвер, з 27 по 30 березня, об 11:10.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3363
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду