28 березня — презентація аналітичного звіту «Міжсекторальна співпраця: уроки на шляху до стійкого суспільства»

28 березня — презентація аналітичного звіту «Міжсекторальна співпраця: уроки на шляху до стійкого суспільства»

21 Березня 2023
2680
21 Березня 2023
17:22

28 березня — презентація аналітичного звіту «Міжсекторальна співпраця: уроки на шляху до стійкого суспільства»

2680
Звіт ґрунтується на результатах міжсекторальних тренувань-симуляцій, що проводилися програмою співробітництва у сфері розвитку «Стійка Україна».
28 березня — презентація аналітичного звіту «Міжсекторальна співпраця: уроки на шляху до стійкого суспільства»
28 березня — презентація аналітичного звіту «Міжсекторальна співпраця: уроки на шляху до стійкого суспільства»

У вівторок, 28 березня, о 12:00 у First Conference Hall (вул. Хрещатик, 25, Київ) «Стійка Україна» проведе офлайн презентацію аналітичного звіту «Міжсекторальна співпраця: уроки на шляху до стійкого суспільства».

Звіт ґрунтується на результатах восьми міжсекторальних тренувань-симуляцій, що проводилися програмою співробітництва у сфері розвитку «Стійка Україна» («Resilient Ukraine»). Міжсекторальні тренування-симуляції передбачали моделювання комплексної кризи за участі широкого спектру українського суспільства – органів місцевого самоврядування, обласних військових адміністрацій, рятувальних та правоохоронних відомств, місцевих медіа, громадянського суспільства, академічних кіл та бізнесу.

Метою таких тренувань було сприяти міжсекторальній взаємодії та професійній довірі між різними секторами суспільства та відомствами, аби посилити практичну стійкість на місцевому та регіональному рівнях в громадах України.

Які результати вдалося отримати від проведення тренувань-симуляцій? Які сильні сторони міжсекторальної співпраці проявили учасники? А що ще можна покращити у спільній взаємодії та антикризовій комунікації? Як самі учасники оцінюють свої враження та досвід від участь? Та як можна в подальшому впроваджувати формат міжсекторальних тренувань в громадах України?

Відповіді на ці та деякі інші питання зможете дізнатися на презентації дослідження.

Подія відбудеться за участі:

  • Індрека Канніка – директора Міжнародного центру оборони та безпеки (ICDS);
  • Дмитра Теперіка –директора програми «Стійка Україна»;
  • Маті Райдма – депутата естонського парламенту, голови парламентської групи дружби Естонія-Україна та ментора міжсекторальних тренувань;
  • Кайси Йюпрус-Талі – очільниці Центру прийому воєнних біженців в Таллінні;
  • Вадима Іванова – голови Департаменту кризового менеджменту у межах Департаменту соціального страхування Естонії, ментора міжсекторальних тренувань;
  • Олега Покальчука – військового та соціального психолога, експерта програми «Стійка Україна»
  • Андрія Загородського – експерта з комунікацій;
  • Івана Вартовника – проектного координатора програми «Стійка Україна»;
  • учасників міжсекторальних тренувань-симуляцій з Сум, Дніпра, Чернівців, Івано-Франківська, Львова, Ужгорода, Тернополя та Одеси;
  • а також високоповажних гостей з посольства Естонії в Україні, посольства США в Україні та українських центральних відомств і структур.

Обов’язкова акредитація для журналістів за посиланням: https://forms.gle/MHfZgD6KWAnQQMYHA

Посилання для охочих долучитися до офлайн заходу: https://forms.gle/p2c3LsmYCcWiEyQR7

Для участі необхідно зареєструватися та отримати запрошення з деталями про подію та розкладом проведення.

Довідково:

Міжнародний центр оборони та безпеки (ICDS) є провідним аналітичним центром Естонії та спеціалізується на тематиці оборони, безпеки та зовнішньої політики. ICDS прагне стати найбільш авторитетним регіональним аналітичним центром у сфері досліджень з питань безпеки і оборони в Естонії, а також серед партнерів і союзників.

Програма «Стійка Україна» має на меті впровадження стандартів виміру стійкості українського суспільства та постійне вдосконалення даної системи. Дана програма впроваджується Міжнародним центром оборони та безпеки (ICDS) з 2016 року за підтримки Міністерства закордонних справ Естонії в рамках програми співпраці в сфері розвитку.

Проект «Посилення стійкості України шляхом розвитку регіонального досвіду з питань безпеки», у рамках якого проводилися міжсекторальні симуляційні кризові тренування, реалізується за фінансової підтримки Офісу Координатора з питань допомоги США в Європі та Євразії Державного департаменту США в рамках восьмого раунду програми Development Cooperation Partnership Program.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2680
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду