“Радіо з того світу” роздратувало поліцію Туреччини

2 Липня 2002
681

“Радіо з того світу” роздратувало поліцію Туреччини

681
До скандалу з поліцією призвела спроба ді-джея Ясара Наці Куртцу з радіостанції “Радіо хіт” міста Ізмір у Туреччині вийти в ефір прямо. з могили. Іншими словами – продемонструвати слухачам “радіо з того світу”.
“Радіо з того світу” роздратувало поліцію Туреччини
Із аргументами, що акція завдає удару суспільній моралі та й здоров”ю винахідливого ді-джея, поліцейський загін через 9 годин відкопав заповзятливого з-під землі, де той сидів у спеціальній металевій кабіні. Це перешкодило ді-джею пробути там цілу добу і потрапити до Книги рекордів Гіннеса.

"Однаково я задоволений!”, - заявив поліцейським щасливий ді-джей після відкопування. І пригрозив знову залізти під землю, але тепер маючи на руках усі необхідні дозволи від місцевої влади. "Я збираюся навіть дістати офіційний дозвіл властей померти, якщо це станеться під землею впродовж 48 годин!”, - заявив заповзятливий хлопець.

Але “радіо з того світу” не вдалося не тільки через скандал з поліцією, а й через технічні проблеми, з якими ді-джей зіткнувся у кабіні на метровій глибині. Як написала турецька газета “Харрієт”, Куртцу вдалося тільки двічі вийти в ефір по телефону із 5-хвилинними промовами. “Я – вільний від цього світу!” – пафосно заінтригував він своїх слухачів. Пізніше 40-річний радіожурналіст пояснив їм, що переоцінити ставлення до світу його спонукали проблеми в особистому житті. "Я дійшов висновку, що Бог пожартував, помістивши мене в цей світ. Краще вже готуватися до переходу в світ потойбічний. Реальність саме там", - так висловився турецький ді-джей.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
681
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду