Датагруп-Volia долучається до допомоги звільненому Херсону

Датагруп-Volia долучається до допомоги звільненому Херсону

2 Грудня 2022
3006

Датагруп-Volia долучається до допомоги звільненому Херсону

3006
За ініціативою керівництва компанії Датагруп-Volia та Українсько-Ізраїльської місії Frida буде організовано виїзд медичних волонтерів, що складається із майже трьох десятків кращих українських медиків, які протягом двох днів, будуть безкоштовно опікуватись мешканцями Херсону.
Датагруп-Volia долучається до допомоги звільненому Херсону
Датагруп-Volia долучається до допомоги звільненому Херсону

Майже 8 місяців відважне українське місто Херсон знаходилось під ворожою окупацією. Але на початку листопада ЗСУ звільнили місто та повернули до нього український прапор. Та нажаль ворог відступаючи, зробив усе, аби унеможливити нормальне життя Херсонців. Ворог знищив майже усі об’єкти критичної інфраструктури та вузли зв’язку, а також вивіз майже все медичне обладнання. На додаток до цього загарбники щоденно обстрілюють місто забираючи життя мирних Херсонців. На сьогоднішній день стан міста близький до гуманітарної катастрофи.

Саме тому, компанія Датагруп-Volia прийняла рішення спрямувати ресурси на підтримку Херсону та її мешканців. За ініціативою керівництва компанії  Датагруп-Volia та Українсько-Ізраїльської місії Frida буде організовано виїзд медичних волонтерів, що складається із майже трьох десятків кращих українських медиків, які протягом двох днів, будуть безкоштовно опікуватись мешканцями Херсону. Прийом буде здійснюватися на базі Херсонської центральної міської лікарні ім. Тропіних (вул, Комарова, 2), 3 та 4 грудня із 10.00 до 15.00.

«Безкоштовний огляд мешканців міста будуть проводити профільні спеціалісти майже з усіх можливих напрямків: терапевти, педіатри, кардіологи, гінекологи та ін. Також у рамках ініціативи херсонцям будуть доступні дослідження УЗД, ЕКГ, глюкозометрія, тести на Covid та Грипп. Ми сподіваємось, що наші зусилля допоможуть суттєво покращити ситуацію із медичним обслуговуванням у місті» — розповіла про захід, директорка БФ «FRIDA» —  Дарина Ковпак.

Компанія Датагруп-Voliа профінансує переїзд та проживання до міста медиків з усієї країни, а також закупить медичні препарати та витратні матеріали для їх роботи. Зокрема, вже закуплені антибіотики, інсулін, кардіологічні та протизапальні препарати, тести на Covid та Грипп та багато іншого. Також компанія забезпечить медиків двома генераторами та терміналом супутникового зв’язку для доступу в інтернет.

«Мало хто у цьому світі може уявити собі ті жахи та страждання, через які пройшли мешканці Херсону за ці місяці окупації. Але навіть після визволення вони продовжують страждати від наслідків цієї агресивної війни. У місті дуже не вистачає медикаментів, питної води, продуктів харчування та багато іншого. Але українці ніколи не полишають своїх у біді. Тому зараз вся Україна підтримує Херсон усіма силами. І ми, у компанії Датагруп-Volia не могли залишитись осторонь і робимо все можливе, аби повернути український Херсон до нормального життя» — прокоментували ініціативу у компанії Датагруп-Volia.

У компанії також закликають інших представників великого бізнесу долучатись до цієї ініціативи та допомагати тим, хто це зараз найбільше потребує.

Херсон тримайся, Україна з тобою! 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3006
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду