Де можна вигідно купити кільце зі срібла?

Де можна вигідно купити кільце зі срібла?

30 Листопада 2022
865
30 Листопада 2022
21:28

Де можна вигідно купити кільце зі срібла?

865
Де можна вигідно купити кільце зі срібла?
Де можна вигідно купити кільце зі срібла?

Купити кільце зі срібла сьогодні прагнуть багато хто, оскільки це універсальні й модні прикраси, які допомагають правильно сформувати різні образи. На відміну від золота, вироби з білого металу не завжди символізують про спроможність та соціальний статус свого власники. Кільця зі срібла більше виконують роль доповнення для елегантного іміджу. Найбільший вибір подібних виробів за демократичними цінами ви знайдете в ювелірному інтернет-магазині Золотий Вік: https://zolotoyvek.ua/ru/kolca/l/vid_metalla:serebro/

Різновиди кілець зі срібла

Як й золоті прикраси, кільця зі срібла сьогодні відрізняються великою різноманітністю:

1. Персні. Так називають масивні вироби з гарним камінням, на яких мимоволі акцентується увага оточуючих.
2. Вензелі. На таких прикрасах окремі елементи ажурні переплітаються між собою.
3. Рознімні. Це незамкнуті аксесуари зручні тим, що їх можна відрегулювати під себе. Якщо при покупці ви трохи помилилися розміром, це не критично.
4. Обручки. Відмінна альтернатива золотій класиці, яку все частіше вибирають молоді пари.
5. Заручні. Таке кільце зі срібла хлопець дарує дівчині, коли пропонує стати його дружиною. Прикрашається красивим та дорогим діамантом, який символізує, що чоловік дуже цінує свою обраницю.
6. Фалангові. Ці зухвалі та модні молодіжні вироби на фалангу пальця виглядають неймовірно стильно та зухвало.
7. Печатки. Це масивні та важкі прикраси для молодих хлопців, оскільки старші чоловіки зазвичай віддають перевагу золоту.
8. Коктейльні. Так називають складні вироби з розсипами каменів та кількома завитками. Як випливає з назви, вони ідеально підходять для вечірок.

Як правильно носити кільця зі срібла?

З повсякденним казуальним стилем добре поєднуються лаконічні та спрощені обручки зі срібла. Якщо вам потрібне легке та елегантне доповнення для вашого образу, то це відмінний варіант. Не рекомендується одягати більш як два кільця зі срібла на ділову зустріч або на роботу в офісі. Підкреслений мінімалізм продемонструє оточуючим вашу серйозність та профпридатність. Що стосується вечірок та різноманітних урочистостей, то тут вже можна забути про ліміти. Сміливо одягайте перстень із діамантами, коктейльну модель чи вензель. Головне, щоб велика кількість прикрас сильно не перевантажувала ваш образ, а відтінки каменів поєднувалися з палітрою кольорів одягу, очей і волосся.

Фото: Ювелірний завод "Золотий Вік"/Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
865
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду