Фільм Валентина Васяновича вийшов на платформах iTunes і Google Play

Фільм Валентина Васяновича вийшов на платформах iTunes і Google Play

27 Листопада 2022
1393
27 Листопада 2022
11:54

Фільм Валентина Васяновича вийшов на платформах iTunes і Google Play

1393
«Рівень чорного» доступний для перегляду в Австралії, Бельгії, Канаді, Данії, Фінляндії, Ірландії, Іспанії, Італії, Люксембургу, Нідерландах, Німеччині, Норвегії, Португалії, Швеції, Швейцарії, Великій Британії, США та Франції.
Фільм Валентина Васяновича вийшов на платформах iTunes і Google Play
Фільм Валентина Васяновича вийшов на платформах iTunes і Google Play

На сервісах iTunes і Google Play вийшов фільм Валентина Васяновича «Рівень чорного». Про це повідомляє пресслужба компанії «Артхаус Трафік».

Фільм вийшов у 2017 році. За сюжетом, весільний фотограф Костя все життя фотографує чуже щастя. 50-річчя стає для нього рубежем, на якому він відчув гіркоту і невідворотність змін. Хтось називає це кризою середнього віку і чоловічим фільмом, в той же час стан переосмислення чи утоми може наздогнати і підлітка, і військового

У 2017 році «Рівень чорного» став володарем Ґран-прі та Призу екуменічного журі Міжнародного кінофестивалю у Фрібурзі (Швейцарія). В Україні стрічка здобула Приз Міжнародної федерації кінопреси (FIPRESCI) як Найкращий український повнометражний фільм на Одеському міжнародному кінофестивалі, а Валентин Васянович був відзначений Національною премією «Золота Дзиґа» за Найкращу операторську роботу. Того ж року стрічка була висунута в якості претендента від України на номінацію кінопремії «Оскар» у категорії «Найкращий фільм іноземною мовою». 

Валентин Васянович — один із найвідоміших сучасних кінематографістів України. Автор фільмів «Відблиск» (2022), «Звичайна справа» (2012), «Присмерк» (2014), «Проти сонця» (2006).· Здобув приз Венеційського кінофестивалю у програмі «Горизонти» з фільмом «Атлантида» (2019). Лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка у 201 році. Виступив оператором фільму Мирослава Слабошпицького «Плем’я» (2014 ).

Кадр із фільму — «Артхаус Трафік»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1393
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду