ЗМІ: Російські загарбники підірвали телецентр у Херсоні

ЗМІ: Російські загарбники підірвали телецентр у Херсоні

10 Листопада 2022
5054
10 Листопада 2022
18:51

ЗМІ: Російські загарбники підірвали телецентр у Херсоні

5054
Телевежа, за попередніми даними, неушкоджена.
ЗМІ: Російські загарбники підірвали телецентр у Херсоні
ЗМІ: Російські загарбники підірвали телецентр у Херсоні

Російські загарбники перед відступом із Херcона підірвали телецентр. Про це повідомляє сайт «Мост» із посиланням на місцевих мешканців. Як уточнює Інститут масової інформації, вибух був на передавальному центрі херсонської телевежі, сама телевежа ціла.

Окрім того, росіяни підірвали частину вишок мобільного звʼязку та знеструмили місто. Звʼязок із зовнішнім світом є тільки в районі Антонівки, що неподалік Херсона. 

За цією інформацією, росіяни організували серію вибухів. Зокрема, у місті підірвали котельні і об’єкт обленерго. 

Світлини вибуху поширюють російські медіа. Вони повідомляють, що телецентр знищено, однак телевежа вистояла.

«Детектор медіа» звернувся щодо коментарів про телецентр до Держспецзв'язку.

3 березня в Херсоні окупанти захопили приміщення філії Суспільного та  встановили довкола будівлі розтяжки. Крім того, окупанти вимкнули телевізійний сигнал українського телебачення та почали транслювати пропаганду через Т2. Російські військові розікрали філію «Суспільне Херсон».

Херсонська обласна прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактами захоплення та мінування силовиками рф будівлі херсонського філіалу Суспільного мовника. Провадження відкрито за ст. 341, частитни 1 статті 438 КК України – захоплення державних або громадських будівель, споруд, а також порушення законів та звичаїв війни. 

Фото: Ukrtvr

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5054
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
queexbof
680 дн. тому
Тepмoбeльe нoвoгo пoкoлeния с влaговывoдящeй и тeплooбменной фyнцией, oбладаeт антибaктеpиальными и гипоaллepгенными cвойствaми, большой выбор моделей. Покyпaй по до военной цeнe -------- uclck.me/termoua
Так не піде.
680 дн. тому
От тобі і маєш! Тепер Суспільному добавилось головного болю. Звільнять Херсон і треба буде відновлювати мовлення в Херсоні. А грошей, як всім відомо, у Суспільного завжди нема. І всіх працівників херсонської філії давно в розход списали і їхні зарплатні пустили в діло. Ці ВСУ творять що хочуть.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду