У Нацгвардії до Дня захисників України випустили ролик за участі реконструкторів

У Нацгвардії до Дня захисників України випустили ролик за участі реконструкторів

14 Жовтня 2022
2869
14 Жовтня 2022
13:25

У Нацгвардії до Дня захисників України випустили ролик за участі реконструкторів

2869
У ролику прагнули показати історичну спадковість українських воїнів від давніх часів до сьогодні.
У Нацгвардії до Дня захисників України випустили ролик за участі реконструкторів
У Нацгвардії до Дня захисників України випустили ролик за участі реконструкторів

Північне ОТО Нацгвардії на своєму каналі в ютубі оприлюднило  відеоролик тривалістю 105 секунд до Дня захисників і захисниць України. У створенні ролика взяли участь реконструктори, історики та чинні військовослужбовці.

«Ідеєю створення цього ролику було прагнення показати українських воїнів-захисників від давніх часів до сьогодення. Зйомки відбувалися за участі реконструкторів та знавців історії України, а також за участі військовослужбовців Національної гвардії України, які зараз боронять нашу державу на фронті», — розповіли «Детектору медіа» у пресслужбі Північного Київського територіального управління Національної гвардії України.

Автори відзначили допомогу у створенні ролика «дивовижним та дуже талановитим волонтерам. Акторам: Богдану Остроушенку, Максиму Янчевському, Богдану Топорівському, Олександру Харченку, Анатолію Шовківському, Всеволоду Буравченку, Юрію Стадному, Михайлу Черкашину, Микиті Василюку, Івану Голубу. Знімальній групі: Павлу Капустіну, Олексію Капустіну, Марині Капустіній, Богдану Остроушенку, Юрію Огневу, Кирилу Томашевському, Сергію Трушу, Андрію Штангрету, Владиславу Терещуку, Надіні Бєлогуровій. Студіям та спеціалістам, що надали техніку та костюми: Illuminator film service та Артему Пилипчуку, Сергію Тартищнікову Cinedigital lab, Валентину Грибу, Кіностудії Довженка, Олександру Віннику. Окрема подяка: Руслану Анісенку і Костюмерній "Росланда", товариству військово-історичної реконструкції "Печерська сотня", Київського реєстрового полку часів Богдана Хмельницького, клубу історичної реконструкції та фехтування "Atira Ruthenia", центру народознавства "Козак Мамай" та Карині Олійник, Парку "Київська Русь" та Наталії Коваль.

«Підготовка, зйомки та монтаж тривали кілька тижнів. Фільмували на різних локаціях: у Центрі народознавства "Козак Мамай", у Парку "Київська Русь" та на місцях виконання службово-бойових завдань гвардійцями Північного об’єднання на Київщині», — зазначили в установі.

Також до Дня захисників і захисниць України з привітаннями виступили Зеленський і Залужний, «Суспільне Культура» покаже тематичні проєкти, а «Укрпошта» випустить шість марок.

Фото: скриншот з відео

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2869
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ігор
562 дн. тому
Чому б для цього не використати проекти: "Дезінформація" та "Фейк"? Нова вигадка Зе-пропагандистів Руандаістів. Діють за методикою "русского мира". За прикладом Касперського: спершу створюють вірус (фейк, дезінформацію), потім з цим борються.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду