Російський обстріл Києва потрапив у прямий етер BBC (ВІДЕО)

Російський обстріл Києва потрапив у прямий етер BBC (ВІДЕО)

10 Жовтня 2022
2786
10 Жовтня 2022
13:52

Російський обстріл Києва потрапив у прямий етер BBC (ВІДЕО)

2786
Х'юго Бачега був змушений покинути відкритий майданчик. Пізніше зв’язок із журналістом був відновлений з бомбосховища.
Російський обстріл Києва потрапив у прямий етер BBC (ВІДЕО)
Російський обстріл Києва потрапив у прямий етер BBC (ВІДЕО)

Російський ракетний удар по Києву потрапив у прямий етер BBC, повідомляє мовник.  

Зранку кореспондент ВВС Х'юго Бачега вийшов у прямий етер із київської студії в центрі Києва.

О 08:18 на відео чутно звук ракети, ще через мить у прямому етері чутно вибух, журналіст був змушений покинути відкритий майданчик. Пізніше зв’язок з Бачегою був відновлений із бомбосховища.

Вночі та вранці 10 жовтня росіяни завдали масованих ракетних ударів по Україні, зокрема, по Києву, Запоріжжю, Полтавській, Львівській, Дніпропетровській області.

Унаслідок ракетної атаки росіян по Києву пошкоджені заклади культури та освіти у центрі міста. Національна поліція повідомила, що унаслідок обстрілу Києва п'ять людей загинули, 12 постраждали.  

Міністерство оборони України запевнило, що Росія буде покарана за ракетні удари по всій Україні, які призвели до загибелі та поранень українців.

«Є жертви серед людей та руйнування. Терористичні дії РФ спрямовані проти мирного цивільного населення. Ворог буде покараний за біль і смерть, які приніс на нашу землю!» – говориться у повідовленні Міноборони у фейсбуці.

Президент Володимир Зеленський звернувся до нації у зв’язку з масованою ракетною атакою росіян проти України.

За словами президента, у росіян дві мішені – енергооб'єкти та люди. Президент закликав українців перебувати сьогодні в укриттях.

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний повідомив, що російські війська випустили 75 ракет по Україні, 41 ракета була знищена ППО. 

Скриншот відео: ВВС

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2786
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду