Апеляційний суд став на бік НВ у справі проти профспілки «ПриватБанку»

Апеляційний суд став на бік НВ у справі проти профспілки «ПриватБанку»

7 Жовтня 2022
2323
7 Жовтня 2022
12:29

Апеляційний суд став на бік НВ у справі проти профспілки «ПриватБанку»

2323
Суд зазначив, що позивач не довів факт поширення в матеріалах саме тієї інформації, яку заявив у позовних вимогах, а також не довів, що це йому нашкодило.
Апеляційний суд став на бік НВ у справі проти профспілки «ПриватБанку»
Апеляційний суд став на бік НВ у справі проти профспілки «ПриватБанку»

Північний апеляційний господарський суд Києва став на бік ТОВ «Видавничий дім Медіа-ДК» (видавець «Радіо НВ» та сайту nv.ua) у справі проти профспілки «ПриватБанку». Про це пише НВ з посиланням на ухвалу суду.

Суд залишив чинним рішення першої інстанції та відмовив профспілці в задоволенні позову.

Профспілка «ПриватБанку» вимагала визнати недостовірною та такою, що порушує право на недоторканність ділової репутації, інформацію про нібито її залежність від бізнесмена Ігоря Коломойського у статтях, опублікованих в 2020-2021 роках.

Апеляційний суд зазначив, що позивач не довів факт поширення в матеріалах саме тієї інформації, яку заявив у позовних вимогах, а суб'єктивні судження позивача щодо цих матеріалів не можуть бути предметом судового захисту. Також суд наголосив, що профспілка не довела факт шкоди від поширення цієї інформації.

Раніше Верховний Суд закрив справу за позовом Порошенка проти Зеленського.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2323
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
oles
538 дн. тому
СБУ знешкодила у Києві злочинне угруповання, яким з РФ керував Ілля Кива . Така новина. А як же себе почувають аваков та антон геращенко які просували на найвищі посади у МВС України бандита киву з непогашеною судимістю ? Може вони такі ж самі бандити як і ківа ? Тоді зрозуміло, чому реформа міліції призвела до знищення цього правоохоронного органу, чому найбільше зрадників України на окупованих територіях виявилося саме серед працівників поліції . Бо при авакові-геращенко у поліцію набирали саме таких бандитів як кива ! А наразі вони "найбільші патріоти" в країні .
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду