Зеленський скасував осінній призов

Зеленський скасував осінній призов

1 Жовтня 2022
2667
1 Жовтня 2022
14:00

Зеленський скасував осінній призов

2667
Також документом призупинено звільнення строковиків у запас.
Зеленський скасував осінній призов
Зеленський скасував осінній призов

Володимир Зеленський підписав указ про відміну осіннього призову. Про це йдеться у документі «Про внесення змін до Указу Президента України від 29 грудня 2021 р. № 687/2021», опублікованому на сайті президента.

Крім того, призупинено звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, яке мало би відбуватися у жовтні – грудні. Про нього буде оголошено додатково.

Цим внесено зміни в указ президента № 687 від 29 грудня 2021 року «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової військової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2022 році».

Фото – Офіс президента

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2667
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду