PointeR Agency відкриває представництво у Вінниці

PointeR Agency відкриває представництво у Вінниці

29 Вересня 2022
9449

PointeR Agency відкриває представництво у Вінниці

9449
Представництво працюватиме на умовах франшизи.
PointeR Agency відкриває представництво у Вінниці
PointeR Agency відкриває представництво у Вінниці

Комунікаційна агенція PointeR Agency, що входить до ТОП-10 PR-компаній України, відкриває регіональне представництво у Вінниці. Про це говориться у прес-релізі агентства.

Представництво працюватиме на умовах франшизи. Раніше PointeR Agency анонсувало розвиток своєї мережі у всіх регіонах України.

«Війна внесла свої корективи у наші плани, як і у плани кожної української компанії та кожного українця. Проте ми від них не відмовились і хочемо, щоб кожен підприємець, компанія чи організація в різних куточках нашої країни мали доступ до якісних послуг з комунікації», – каже співвласниця агентства Олеся Стойко.

Представництво PointeR Agency у Вінниці та регіоні очолить Софія Копач, яка має великий досвід комунікаційної роботи і журналістський бекграунд. За часи роботи у медіа Софія була нагороджена титулом "Жінка Вінниччини у сфері медіа" та увійшла в рейтинг "ТОП - 100 медійниць України". Досвід її команди в комунікаціях складає понад 15 років.

«Ми хочемо розвивати професійні комунікації в регіоні. Ми впевнені, що експертиза та досвід агентства з таким потужним "послужним списком" дозволить нам швидко запропонувати для місцевих компаній сервіс та продукт не гірший ніж у столиці», – каже директор PointeR Agency у Вінниці Софія Копач.

Інформаційна довідка:

Комунікаційне агентство PointeR працює на ринку 10 років. Загальний портфель компанії складає 100+ клієнтів з України та світу.

Ключові спеціалізації: просування послуг у сегменті В2В, промо складних продуктів у В2С, побудова комунікацій «з нуля».

Основні продукти: репутаційний аудит та комунікаційна стратегія, антикризові комунікації, робота зі ЗМІ та лідерами думок, PR у соцмережах. 

Додаткова інформація:

E-mail: media@pointer.agency

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9449
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду