Невідомі в Криму спалили два авто пропагандиста Дмитра Кисельова – ЗМІ

Невідомі в Криму спалили два авто пропагандиста Дмитра Кисельова – ЗМІ

17 Вересня 2022
1256
17 Вересня 2022
17:19

Невідомі в Криму спалили два авто пропагандиста Дмитра Кисельова – ЗМІ

1256
Слідчий підрозділ ОМВС Росії у Феодосії порушив кримінальну справу.
Невідомі в Криму спалили два авто пропагандиста Дмитра Кисельова – ЗМІ
Невідомі в Криму спалили два авто пропагандиста Дмитра Кисельова – ЗМІ

На дачі російського телеведучого, гендиректора пропагандистського інформагентства Russia Today Дмитра Кисельова у кримському селищі Коктебель згоріло дві машини. Про це повідомляє сайт «Крим. Реалії», що є проєктом «Радіо Свобода».

Про інцидент повідомили так звана російська поліція Криму та місцеві телеграм-канали. Як уточнив у телеграм-каналі проросійський кримський блогер Олександр Таліпов, автомобілі належали телеведучому Дмитру Кисельову. Про це також пишуть прокремлівські ЗМІ.

«Сьогодні близько 3 години ночі до поліції Феодосії надійшла інформація про спалах двох транспортних засобів у Коктебелі. З'ясовуються усі обставини, проводиться опитування очевидців та можливих свідків. Слідчим підрозділом ОМВС Росії у м. Феодосії порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 167 КК РФ (Умисні знищення чи пошкодження майна шляхом підпалу). Проводяться заходи щодо встановлення та затримання осіб, причетних до скоєння злочину», – заявили йдеться у повідомленні поліції. 

Сам Дмитро Кисельов поки що не коментував інцидент.

Нагадаємо, телеведучий, як й інші російські пропагандисти, веде активну діяльність щодо розпалювання міжнаціональної ворожнечі, шахрайства, брехні, дезінформації та виправдання вбивств десятків тисяч невинних людей. Зокрема, у липні Дмитро Кисельов у своїй програмі «Вести недели» на каналі «Россия 1» рекламував мобілізацію найманців для участі у війні в Україні. 

Кисельова разом із Ольгою Скабєєвою, Володимиром Соловйовим, Маргаритою Симоньян згадують у своїй заяві українські медійники. Вони закликали світову спільноту притягнути до відповідальності російських пропагандистів, котрі несуть відповідальність за варварські злочини в Україні так само, як й безпосередні їх виконавці – російські військові та їхнє командування. 

У березні СБУ оголосила Дмитра Кисельова у міжнародний розшук. Він є підозрюваним у справі за ч. 3 ст. 110 Кримінального кодексу України (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України).

Фото Дмитра Кисельова – з телетрансляції

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1256
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду