Суспільне вестиме прямі ефіри з поетичних читань ХІІІ Meridian Czernowitz

Суспільне вестиме прямі ефіри з поетичних читань ХІІІ Meridian Czernowitz

2 Вересня 2022
782
2 Вересня 2022
14:55

Суспільне вестиме прямі ефіри з поетичних читань ХІІІ Meridian Czernowitz

782
Команди «Суспільне Чернівці», радіо «Культура» й телеканалу «Суспільне Культура» протягом трьох днів працюватимуть на виїзних студіях.
Суспільне вестиме прямі ефіри з поетичних читань ХІІІ Meridian Czernowitz
Суспільне вестиме прямі ефіри з поетичних читань ХІІІ Meridian Czernowitz

Із 2 по 4 вересня у Чернівцях триватиме одна з найбільших літературних подій в Україні цього року — ХІІІ Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz.

Суспільний мовник став генеральним інформаційним партнером заходу, повідомили у пресслужбі компанії.

Протягом трьох днів команди «Суспільне Чернівці», радіо «Культура» й телеканалу «Суспільне Культура» працюватимуть на виїзних студіях біля Літературного целанівського центру, що на вулиці Ольги Кобилянської, та інших локаціях фестивалю — здійснюватимуть прямі включення, трансляції та записи інтерв’ю з учасниками поетичних читань.

Команда Суспільного інформаційно підтримає серію публічних інтерв’ю «Діалоги про війну» за участі Андрія Любки, Ірини Цілик, Ігоря Померанцева, Андрія Бондаря, Олександра Бойченка та Катерини Калитко. Письменники й письменниці говоритимуть про війну, культурний фронт і про те, як народжується творчість під час війни. Модеруватимуть ці розмови — виконавча продюсерка Радіо Культура, перекладачка та письменниця Ірина Славінська і ведуча Радіо Культура, письменниця й поетеса Олена Гусейнова.

Трансляцію публічних інтерв’ю дивіться наживо на фейсбук-сторінці радіо «Культура»: 

  • з Андрієм Бондарем 2 вересня о 18:30, 
  • з Іриною Цілик 3 вересня, о 16:00, 
  • з Катериною Калитко 4 вересня о 16:00, 

а також слухайте на Радіо Культура 3 та 4 вересня о 16:00.  

Текстові версії інтерв’ю будуть опубліковані  на сайті Суспільне Культура.

«Суспільне Чернівці» як регіональний медіапартнер розгорне на локаціях фестивалю виїзну телестудію для трансляцій читань наживо та в записі. Ведучі «Українського радіо Буковини» Аліна Хрищук і Маргарита Олійник готують для аудиторії публічні інтерв’ю з учасниками й учасницями фестивалю на відкритих локаціях міста.

Телеканал «Суспільне Культура» як телевізійний партнер покаже серію публічних інтерв’ю в записі. Змонтовані півгодинні випуски виходитимуть в ефір з 19 по 25 вересня

Журналісти «Суспільне Новини»  готують  репортажі з локацій заходу, які можна буде побачити на ютуб-каналі та сайті а фоторепортажі — в інстаграмі й телеграм-каналі «Суспільне Чернівці».

Під час заходу будуть дотримані усі правила безпеки. У випадку оголошення повітряної тривоги, події призупинять до її відбою, а гостям запропонують перейти до укриття. 

Нагадаємо, із вересня щовихідних одночасно на усіх регіональних телеканалах Суспільного виходитимуть добірки-дайджести найцікавіших інтерв’ю та матеріалів інформаційного проєкту «Суспільне. Спротив».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
782
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду