На Суспільному відкрили десятки вакансій

На Суспільному відкрили десятки вакансій

17 Серпня 2022
1955
17 Серпня 2022
21:05

На Суспільному відкрили десятки вакансій

1955
Найбільше фахівців медіакомпанія потребує у Києві.
На Суспільному відкрили десятки вакансій
На Суспільному відкрили десятки вакансій

Команда Суспільного запрошує журналістів, редакторів та фахівців суміжних сфер.

На творчому об’єднанні «Суспільна студія» відкрили вакансію «Головного/-ної редактора». Ця посада передбачає розроблення концепції мовлення, редагування ефірних матеріалів тощо. Також тут потрібні випускові редакториредактори-сценаристи, редактор архіву. 

До команди «Суспільного мовлення» менеджера чи менеджерку з організації телепроєктів, режисерів-постановників,телеоператорів новин та інших фахівців. 

З повним переліком вакансій можна ознайомитися за цим посиланням.

Нагадаємо, команда Суспільного налічує понад 4000 працівників. До складу мовника входять національні телеканали Перший та Культура, три національних радіоканали: «Українське Радіо», радіо «Промінь» та радіо «Культура». Суспільне має цифрові платформи, новинний сайт, регіональні теле- та радіоканали в регіонах України, власний Будинок звукозапису, оркестр, хор та ансамблі.

Фото з архіву Суспільного

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1955
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
тиманчі
588 дн. тому
... Головний експерт управління популяризації телепрограм та ведучих... Завідувач "Академії Суспільного мовлення"... Головний адміністратор управління внутрішньої та проектної взаємодії... Головний експерт антикорупційної департаменту... Гарні професії-прокладки, скажений обсяг роботи, величезна продуктивність. Чим більша кількість букІвОк, тим більша ЗРЯплата. І взяти можна всіх коханок, коханців і сраколизів.
Вікторії Сидоренко, майже головній по кадрах
589 дн. тому
Ті, що у запасі, не влаштовують? Треба через ДМ шукати?
Зовсім мозки загубили?
589 дн. тому
Півтори тисячі осіб у Києві опинилися без роботи. Кого шукають? Своїх не вистачає?
фідбекнутій
589 дн. тому
1 На початку Бог створив Небо та землю. ... Редактор ТВОРЕННЯ- то посада бога редакції!
фідбекнута конвергенція
589 дн. тому
Дуже гарно звучить - Головний редактор ТВОРЕННЯ передач....!!! Дозвольте спитати - що, є не творчі редактори? Чи на Суспільного редактори здебільшого дебіли і тому шукають адекватно творчих?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду