2 серпня – круглий стіл «Новий закон про медіа – крок до імплементації рекомендацій Єврокомісії»

1 Серпня 2022
1 Серпня 2022

У вівторок, 2 серпня,  об 11:00 відбудеться круглий стіл  на тему: «Новий закон про медіа – крок до імплементації  рекомендацій Єврокомісії в рамках отримання Україною статусу країни – кандидата ЄС».

Організатор: Національна рада з питань телебачення і радіомовлення.

Спікери: Ольга Герасим’юк - голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення; Микита Потураєв - голова Комітету Верховної ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики; Євгенія Кравчук - заступниця голови Комітету Верховної ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики; представники Офісу Ради Європи в Україні, Урядового офісу координації європейської та євроатлантичної інтеграції, громадського сектору, медійної галузі та іноземних дипломатичних місій.

Теми до обговорення:

• Які зміни містить нова редакція законопроєкту, запропонована на розгляд народних депутатів?
  • Що чекає на медіасферу:  яким буде нове регулювання?

Під час круглого столу йтиметься про результати напрацювань робочої групи з підготовки законопроєкту про медіа.

Формат заходу – офлайн (Зала 2).

Журналісти зможуть поставити питання під час брифінгу в Медіа Центрі Україна — Укрінформ о 13:00 (Зала 1).

Прохання до журналістів прибувати за пів години до заходу.

Акредитація за тел.: 278-75-75, e-mail: presstvr@nrada.gov.ua (Пресслужба Національної ради з питань телебачення і радіомовлення)

Акредитація триватиме до 10:30 2 серпня, для підтвердження необхідно вказати ім’я, прізвище, назву видання.

Захід транслюватиметься на YouTube-каналі Укрінформу.

Адреса Укрінформу: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16.

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.