Мультфільм «Мавка» показуватимуть у Франції

Мультфільм «Мавка» показуватимуть у Франції

11 Липня 2022
3995
11 Липня 2022
16:14

Мультфільм «Мавка» показуватимуть у Франції

3995
Вихід стрічки в кінопрокат очікується наприкінці 2022 року.
Мультфільм «Мавка» показуватимуть у Франції
Мультфільм «Мавка» показуватимуть у Франції

Компанія-дистриб'ютор Universal Pictures Content Group придбала пакет прав на показ українського повнометражного анімаційного фільму «Мавка. Лісова пісня» у Франції та на франкомовних територіях. Про це повідомляє пресслужба Film.ua Group.

Раніше права на показ мультфільму виробництва студії Animagrad було продано у понад 20 країн, зокрема в Італію, Іспанію, Швейцарію, Португалію, Польщу, Румунію, Хорватію, Естонію, Латвію, Литву, Албанію, Боснію і Герцеґовину, Македонію, Сербію, Словенію, Чехію, Болгарію, Угорщину, Норвегію, Данію, Ісландію, Швецію, Фінляндію, Грецію, Монголію, а також у країни Близького Сходу та Північної Африки.

Вихід «Мавки» в український кінопрокат, як повідомляють творці мультфільму, очікується в четвертому кварталі 2022 року.

Universal Pictures Content Group — компанія зі штаб-квартирою у Лондоні. Виробляє різножанровий розважальний контент для дистриб'юції у кінотеатрах, а також на телебаченні та діджитал-платформах по всьому світу. Universal Pictures Content Group є підрозділом Universal Filmed Entertainment Group (UFEG).

Як повідомляв «Детектор медіа», Sweet.tv ексклюзивно покаже прем’єру «Мавки».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3995
Читайте також
18.07.2017 11:56
Лілія Апостолова
«Детектор медіа»
2 720
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду