Зеленський: Якщо Україна не зупинить Росію, вона піде далі на захід

Зеленський: Якщо Україна не зупинить Росію, вона піде далі на захід

14 Червня 2022
1572
14 Червня 2022
18:15

Зеленський: Якщо Україна не зупинить Росію, вона піде далі на захід

1572
Президент Зеленський наголосив, що на сьогодні Володимир Путін одноосібно вирішує, зупиниться російська армія чи ні.
Зеленський: Якщо Україна не зупинить Росію, вона піде далі на захід
Зеленський: Якщо Україна не зупинить Росію, вона піде далі на захід

У вівторок, 14 червня, президент Володимир Зеленський в інтерв’ю данським ЗМІ заявив, що Росію необхідно зупинити в Україні, бо інакше вона піде далі на захід.

За словами президента, від міцності та стійкості України залежать подальші плани країни-агресора щодо інших держав.

«Впевнений, якщо Україна не буде міцною, вони підуть далі. Київ – це не фініш у їхньому марафоні. Це для них початок. Ми показали свою міцність, і зараз дуже важливо, щоб цю міцність разом із нами показували наші західні партнери», – цитує Зеленського Офіс президента.

Зеленський заявив, що у разі затягування процесу постачання зброї війна в Україні набуде стагнаційного характеру.

«Всі стоятимуть на місці. Буде просування тієї чи іншої сторони на один-п'ять кілометрів вперед, а потім – на один-п'ять кілометрів назад. Якщо буде більше зброї, яка є в нашому запиті до наших партнерів, то ми почнемо просуватися вперед», – сказав президент.

Президент наголосив, що на сьогодні Володимир Путін одноосібно вирішує, зупиниться російська армія чи ні. Тому він готовий до перемовин із російським диктатором.

24 лютого Росія розпочала масштабний наступ проти України, ЗСУ і тероборона  відбивають атаки російської армії. Росіяни обстрілюють ракетами та РСЗВ об'єкти цивільної інфраструктури українських міст, вбивають та грабують цивільне населення. Дії російської армії можуть бути кваліфіковані як геноцид українського народу. Після поразки на півночі України росіяни перекинули свої війська на схід, намагаються захопити всю територію Донецької та Луганської областей. Також частково окупованою залишається територія південних областей України.  

Фото: пресслужба президента України

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1572
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду