Журнал про сучасну культуру «Шо» закрився

Журнал про сучасну культуру «Шо» закрився

1 Червня 2022
1331
1 Червня 2022
09:02

Журнал про сучасну культуру «Шо» закрився

1331
Видання існувало 17 років та вимушено закрилося через війну з Росією.
Журнал про сучасну культуру «Шо» закрився
Журнал про сучасну культуру «Шо» закрився

Журнал про сучасну культуру «Шо» закрився, про це повідомив його головний редактор Олександр Кабанов.

«Журнал про сучасну культуру "Шо" – закрито. У паперовому вигляді точно. Сайт ще працює у повноцінному режимі. Але тепер я та мої співробітники – остаточно безробітні. Так. Війна і путін, будьте ви прокляті. Такого унікального та масштабного просвітницького проєкту ніколи не існувало, не побоюсь цього слова, у світі. Журнал "Шо" виходив російською та українською 17 років. Повнокольорове, у книжковій обкладинці, по всій Україні і не лише. Це була Справа всього мого життя», – написав він.

Олександр Кабанов також нагадав, що під егідою журналу «Шо» проводили Міжнародний літературний фестиваль «Київські Лаври» на підтримку сучасної української культури.

«Звичайно, колись я знайду в собі душевні та фізичні сили і розповім (і не один раз) про журнал, його історію, про той час, який ми переживали з вами разом, дорогі наші автори та читачі. У нас була велика епоха», – додав головред.

Нагадаємо, видання «ЛітАкцент» закрилося після 13 років роботи.

Фото з фейсбук-сторінки Олександра Кабанова 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1331
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду