Сайту «Судовий репортер» потрібні журналісти та фрілансери

Сайту «Судовий репортер» потрібні журналісти та фрілансери

24 Травня 2022
976
24 Травня 2022
18:56

Сайту «Судовий репортер» потрібні журналісти та фрілансери

976
У Києві запрошують на роботу двох кореспондентів. У регіонах шукають журналістів з частковою зайнятістю та фрілансерів.
Сайту «Судовий репортер» потрібні журналісти та фрілансери
Сайту «Судовий репортер» потрібні журналісти та фрілансери

Редакція інтернет-видання «Судовий репортер» відкрила вакансії у Києві та в регіонах. Про це повідомила головна редакторка видання Ірина Салій.

У Києві запрошують на роботу двох журналістів на повну зайнятість. Обов'язки: відвідування судових засідань, пошук інформації, читання юридичних документів, запис інтерв'ю, написання новин і статей. Претенденти на ці позиції мають бути готовими до ненормованого графіка роботи. Інколи їм доручатимуть працювати і на вихідних.

Також є дві вакансії із частковою зайнятістю в регіонах. А саме, в таких обласних центрах, як Львів чи Дніпро.

Потрібні «Судовому репортеру» і фрілансери з усієї України.

Старт роботи з 1 червня.

«Оплата гідна і обговорюється лише з відібраними кандидатами, з кожним індивідуально», — зазначає Ірина Салій.

Претендентів на вакансії просять надсилати приклади робіт, коротку інформацію про себе та зазначати бажану зарплату. Писати слід на admin@sudreporter.org.

Сайт «Судовий репортер» засновано в грудні 2017 року Іриною Салій. ‘ 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
976
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Лев
363 дн. тому
Я мешканець пенсіонер льв. Обл .М Дрогобич ,зараз маю суд в Львові ,все не опишу ,вкупили пливові люди участок ,і хочуть замурувати моїй сім'ї вікно ,яке знаходиться в кухні в мене є узаконено ще дві тисячі восьмого року , зараз ті що вкупили дали в апеляційний суд заяву щоб скасувати те рішення, вони мають гроші , і сказали ,що виграють суд , ми двоє людей пенсіонери , іде тиск , у нас іде весокий тиск ,а це здоров'я переживання ,, хочемо справедливості , так і можна такими рішеннями і хати позбутися , телефон 0671121007 мачишин лев Григорович ,тел 0677446103 мачишин Лідія Вікторівна дуже вас просимо допоможіть нам суд назначено Львів 23 05 .2023 року
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду