За варварськими методами режим Путіна вже перевершив Третій Рейх Гітлера  – МЗС

За варварськими методами режим Путіна вже перевершив Третій Рейх Гітлера – МЗС

8 Травня 2022
1306
8 Травня 2022
14:54

За варварськими методами режим Путіна вже перевершив Третій Рейх Гітлера – МЗС

1306
У своєму коментарі з нагоди Дня пам’яті та примирення Міністерство закордонних справ України дякує справжнім друзям і союзникам України.
За варварськими методами режим Путіна вже перевершив Третій Рейх Гітлера  – МЗС
За варварськими методами режим Путіна вже перевершив Третій Рейх Гітлера  – МЗС

Розв’язавши неспровоковану повномасштабну війну проти України, Росія грубо підірвала світову безпеку та продемонструвала зневагу до заснованого на правилах світового порядку. Про це йдеться в коментарі Міністерства закордонних справ України.

Війна Росії вже вбила тисячі цивільних та українських захисників, зокрема 225 дітей, нагадують в МЗС.

«Своїми варварськими методами режим Путіна вже перевершив Третій Рейх Гітлера, – зазначається в коментарі відомства. – Звірства російської армії у цій війні шокували світ. Розслідування злочинів російських військових вже розпочато, аби притягнути всіх винних до відповідальності. Крім того, вплив війни відчувається по всьому світу, оскільки Росія відкрито ставить під загрозу безпеку держав ЄС та міжнародну продовольчу безпеку, викрадаючи українське зерно, блокуючи роботу українських портів та загрожуючи сільському господарству».

Як антигітлерівська коаліція 80 років тому, демократичний світ зараз знову об'єднаний перед спільними викликам цінностям, які ми поділяємо, нагадують в МЗС України.

Нагадаємо, у своємо зверненні президент Володимир Зеленський нагадав, що українські військові і громадяни – нащадки тих, хто подолав нацизм. Він сказав про те, що за 77 років після Другої світової війни світ знову прогавив зло та висловив впевненість, що українці здолають ворога і повернуться до мирного життя.

На фото «Радіо Свобода»: Учасники акції пам'ять загиблих на полі бою і в концентраційних таборах у роки Другої світової війни. День пам'яті та примирення, Львів, 8 травня 2018 року

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1306
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду