Американський журнал Adweek присвятив випуск Україні

Американський журнал Adweek присвятив випуск Україні

25 Квітня 2022
1386
25 Квітня 2022
20:17

Американський журнал Adweek присвятив випуск Україні

1386
Над ним працювали 20 журналістів і креативників з України.
Американський журнал Adweek присвятив випуск Україні
Американський журнал Adweek присвятив випуск Україні

Редакція видання про креатив і рекламу Adweek вирішила присвятити окреме число Україні. Цей випуск має назву «Українці про Україну», йдеться на сайті журналу.

Над номером працювали 20 журналістів і креативників з України. Деякі з них через війну працюють в евакуації. Головним редактором випуску є Ганна Руденко.

«Цей випуск насичений проникливими есе, інтерв’ю та статтями про захоплююче складне минуле України, її сміливу сучасну культуру та сподівання, які її люди все ще покладають на завтра», – йдеться в анонсі журналу.

Також у випуску опубліковано рекламу. Надходження від неї витратять на гонорари. Суму близько 75 000 доларів передадуть двом гуманітарним некомерційним організаціям, «Новій Україні» та Українсько-американській координаційній раді.

До номера увійшла публікація про креативний спротив України, cтатті про українську культуру, креативну індустрію та вплив на неї війни. Також читачі дізнаються багато нового про зйомки світового кіно в Україні та роботу дизайнерських студій під час війни.

Ілюстрацію для обкладинки до цього спеціального випуску створив Waone Interesni Kazki (Володимир Манжос). Відомий український художник і мураліст втілює сюрреалістичні та метафоричні візуальні історії, поєднуючи естетику старих майстрів із сміливим сучасним голосом. Вперше Waone Interesni Kazki створив обкладинку для друкованого видання.

Нагадаємо, у березні польський глянцевий журнал Vogue присвятив одну з обкладинок Україні, назвавши це актом солідарності.

А журнал  Time  вийшов із обкладинкою, героїнею якої стала дівчинка з Кривого Рогу.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1386
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду