Редакція журналу «Кіно-Театр» повертається до роботи – Лариса Брюховецька

Редакція журналу «Кіно-Театр» повертається до роботи – Лариса Брюховецька

12 Квітня 2022
1132
12 Квітня 2022
20:48

Редакція журналу «Кіно-Театр» повертається до роботи – Лариса Брюховецька

1132
«Вперше за 27 років існування журналу ми вибилися з графіка».
Редакція журналу «Кіно-Театр» повертається до роботи – Лариса Брюховецька
Редакція журналу «Кіно-Театр» повертається до роботи – Лариса Брюховецька

Головна редакторка журналу «Кіно-Театр» Лариса Брюховецька анонсувала свіже число видання, що має надійти для передплатників. Про це вона зазначила у своєму дописі.

«Якраз 23 лютого ми завершили готувати другий номер і мали здавати в друк, аби передплатники отримали його, як зазвичай, на початку березня, – повідомила Лариса Брюховецька. – Вперше за 27 років існування журналу ми вибилися з графіка. Причина усім відома. Але зараз № 2 уже в друкарні, й ми сподіваємося, що до кінця тижня його надрукують і через ДП Пресу він надійде до наших передплатників. Це буде подарунок до Великодня. Якщо хтось не встиг передплатити, а зацікавлений, трохи згодом можна буде написати на електронну пошту або завітати до редакції – ми відкриті до спілкування. Ми віримо в нашу перемогу і молимося, щоб до Свята Воскресіння Господнього Україна здолала ворога».

Як відзначила головна редакторка у своєму зверненні, команда журналу змогла повернутися до роботи «дякуючи насамперед згуртованості українців, нашим, гідним найвищої похвали, Збройним силам і Теробороні, допомозі й підтримці зарубіжних країн».

Як підкреслила Лариса Брюховецька, журнал «Кіно-Театр» продовжує своє творче життя. 

Нагадаємо, «Кіно-Театр» — український мистецький ілюстрований журнал. Його засновано у 1995 році студентами Національного університету «Києво-Могилянська Академія», слухачами курсу «Кіномистецтво» на чолі з кінокритикинею Ларисою Брюховецькою.

До редколегії увійшли відомі режисери, драматурги, культурологи.

У 1999 році редакція заснувала серію «Бібліотека журналу „Кіно-Театр“», з якої видано чотирнадцять книжок: монографії, наукові збірники, дайджести, буклет. 2005 року на базі журналу створено Науково-дослідний центр кінематографічних студій.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1132
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду