LIGA ZAKON запускає спеціальний проєкт «Бізнес під час війни»

LIGA ZAKON запускає спеціальний проєкт «Бізнес під час війни»

4 Березня 2022
1133
4 Березня 2022
11:43

LIGA ZAKON запускає спеціальний проєкт «Бізнес під час війни»

1133
Завдання ІТ-платформи LIGA360 і компанії LIGA ZAKON у цілому – надавати сьогодні важливу інформацію для бізнесу задля його збереження.
LIGA ZAKON запускає спеціальний проєкт «Бізнес під час війни»
LIGA ZAKON запускає спеціальний проєкт «Бізнес під час війни»

Компанія LIGA ZAKON оголосила про запуск спеціального довідково-аналітичного  проєкту «Бізнес під час війни».

Щоденно спеціалісти й аналітики надаватимуть рекомендації, роз’яснення, інструкції та інформацію, яка стосується діяльності бізнесу країни у стані війни. Цей проєкт покликано допомогти бізнесу витримати і надати корисну інформацію щодо дій у ці непрості часи.

На одній сторінці буде розміщено найважливіші питання щодо змін законодавства, аналітичну й довідкову інформацію, відповіді на гарячі запитання. Інформацію будуть оновлювати, корегувати і доповнювати 24/7. 

«Незважаючи на складну ситуацію та умови воєнного періоду, наші спеціалісти працюють, команда LIGA ZAKON продовжує використовувати всі технічні можливості й ресурси, щоб забезпечувати стабільну й регулярну роботу всіх продуктів і сервісів ІТ-платформи LIGA360». 

LIGA ZAKON додає, що сьогодні деякі сайти органів державної влади тимчасово працюють із великими перебоями і не мають можливості надавати актуальну інформацію.

Зокрема, не працюють Єдині та Державні реєстри Міністерства юстиції України – таке рішення прийнято з метою недопущення будь-яких несанкціонованих дій з інформацією з боку ворога. Про тимчасове призупинення та неможливість пошуку інформації сповіщає Єдиний державний реєстр судових рішень.

В LIGA360 щоденно розміщуються нові важливі й актуальні документи та актуалізуються раніше видані, відповідно до змін, внесених до чинного законодавства. Щоб у будь-який час отримати доступ до актуальної нормативної інформації, можна скористатися ресурсом Право України, у якому зосереджено усі найважливіші акти країни (https://ips.ligazakon.net/resource/main_documents?sort_by_def=&p=0&q=*).

«Ми продовжуємо підтримувати наших клієнтів і, розуміючи складність ситуації, прийняли рішення надати всім органам державної та судової влади повний доступ до ІТ-платформи LIGA360. Ми докладаємо якнайбільше зусиль і робимо те, що залежить від нас, щоб економіка України не зупинялася і всі бізнеси мали змогу витримати та працювати в цих складних умовах, могли вчасно отримувати важливу й перевірену інформацію, адже від цього залежить, як усі ми триматимемо економіку та здолаємо ворога». 

LIGA ZAKON закликає всіх довіряти лише офіційним джерелам: «Продовжуємо боротьбу на всіх фронтах! Тримаймося разом і обов’язково переможемо».

Колаж: LIGA ZAKON

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1133
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду