Film.ua пропонує каналам розміщувати  їх ролики про українську культуру «Спадок»

Film.ua пропонує каналам розміщувати їх ролики про українську культуру «Спадок»

27 Лютого 2022
1164
27 Лютого 2022
14:33

Film.ua пропонує каналам розміщувати їх ролики про українську культуру «Спадок»

1164
Транслювати проєкт можна безкоштовно.
Film.ua пропонує каналам розміщувати  їх ролики про українську культуру «Спадок»
Film.ua пропонує каналам розміщувати  їх ролики про українську культуру «Спадок»

Film.ua Group надає вільне право трансляції проекту «Спадок - Україна 2.0.22» на дозвільній безоплатній основі. Про це «Детектор медіа» повідомили у групі.

Проєкт є циклом коротких атмосферних роликів, присвячених українській культурі, традиціям, народним звичаям від їх витоків до сучасності. У кожному ролику відтворено характерний для певного регіону етнічний образ. Героїні проекту – «яскраві й самобутні представниці України, з різним характером, різного віку дівчата й жінки, які зачаровують поєднанням простоти та гідності».

«Спадок - Україна 2.0.22» складає 26 випусків з акцентом на кожен регіон України.

«Наша історія не тільки давня, вона ще й триває! Вона травматична, багатостраждальна, але така непереможна й вольова! Ми відбудовуємо її день у день: у нашому повсякденному житті, у нашій культурі та в самому нашому існуванні. Наша історія – це наша краса, гідність, сила, повага до минулого, віра в майбутнє! Ми не робимо жодних претензійних заяв, ми нікому нічого не доказуємо, ми просто живемо. Та боронимо наш спадок кожного дня! Будьте з Україною! », - повідомляє Film.ua

Посилання, за яким можна завантажити проєкт - https://cloud.film.ua/s/QzsCPEZsSgNkpbz.

Нагадаємо, 27 лютого «1+1 media» запустили російськомовний ютуб-канал «Скажи россиянам правду», який покликаний донести до росіян правду про війну, яку розв’язала Росія на території України.

Фото: Film.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1164
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду