Президент звернувся до  росіян: Зупиніть тих, хто бреше

Президент звернувся до росіян: Зупиніть тих, хто бреше

26 Лютого 2022
1335
26 Лютого 2022
13:15

Президент звернувся до росіян: Зупиніть тих, хто бреше

1335
І подякував тим росіянам, які були шоковані підлістю та жорстокістю російської влади.
Президент звернувся до  росіян: Зупиніть тих, хто бреше
Президент звернувся до  росіян: Зупиніть тих, хто бреше

Президент Володимир Зеленський подякував за підтримку тим росіянам, які засудили російську агресії та закликав зупиняти тих, хто бреше. Про це він розказав у своєму відеозверненні.

До громадян Росії президент звернувся російською: «Я  хочу, что бы меня услышали в Росии. Тысячи жертв, сотни пленных, которые не могут понять для чего их оправили в Украину умирать и убивать других. Чем быстрее вы скажете власти, что войну нужно остановить, тем больше людей останутся живыми», - сказав він.

Зеленський додав, що знає, що частина росіян шоковані жорстокістю та підлістю російської влади і подякував за таку реакцію. Зокрема, Леоніду Парфенову, Юрію Дудю, Лії Ахеджаковій,  Дмитру Муратову, Валерію Міладзе та тисячам гідних росіян.

«Просто остановите тех, кто лжет. Лжет вам, нам, всем, всему миру. Нужно закончить эту войну. Мы можем жить в мире, мире глобальном, мире человеческом», -  сказав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, 26 лютого понад дві тисячі художників, мистецтвознавців, архітекторів, продюсерів, кураторів, музикантів та інших діячів культури підписали відкритий лист російських працівників культури та мистецтва проти війни з Україною.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1335
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду