Леся Нікітюк та Потап вестимуть «Ліпсінк батл» на  «1+1» (ВІДЕО)

Леся Нікітюк та Потап вестимуть «Ліпсінк батл» на «1+1» (ВІДЕО)

11 Лютого 2022
2371
11 Лютого 2022
17:36

Леся Нікітюк та Потап вестимуть «Ліпсінк батл» на «1+1» (ВІДЕО)

2371
Вперше на шоу «Ліпсінк батл» завітають співаки-суперзірки, які виконають хіти українців, а також презентують нові треки.
Леся Нікітюк та Потап вестимуть «Ліпсінк батл» на  «1+1» (ВІДЕО)
Леся Нікітюк та Потап вестимуть «Ліпсінк батл» на  «1+1» (ВІДЕО)

Другий сезон шоу «Ліпсінк батл» на «1+1» вийде з новими ведучими. Про це повідомляє пресслужба каналу.

Цієї весни обличчями проєкту стануть Леся Нікітюк та Потап.

«Я вже в очікуванні нового сезону, він точно здивує всіх. Так, деякі наші учасники будуть пародіювати не самі, а зі своїми дітками. Це буде феєрично. А якщо я сам був би учасником, то спародіював би Миколу Мозгового»прокоментував Потап.

Вперше на шоу «Ліпсінк батл» завітають запрошені суперзірки, які виконають хіти українців, а також презентують нові треки.

Леся Нікітюк у першому сезоні сама виступала в ролі учасниці шоу та дійшла до суперфіналу. Вона перевтілювалася у Фредді Мерк’юрі, Адель та Раїсу Кириченко.

Нагадаємо, учасники шоу «Ліпсінк батл»  у супроводі хітів відтворюють манери зірок світового шоу-бізнесу.

Головне завдання зірок – максимально точно скопіювати міміку, зовнішній вигляд, манеру триматися на сцені оригінального виконавця хіта.

Нагадаємо, минулого року за перемогу в фіналі шоу змагалися гуморист Юрій Ткач, акторка студії «Квартал 95» Олена Кравець, телеведуча Леся Нікітюк, артист MONATIK, співак DANTES та акторка Дарина Петрожицька.

До суперфіналу пройшли Юрій Ткач, Леся Нікітюк та Володимир Дантес, які пародіювали Фредді Мерк’юрі. Своїми оплесками глядачі у залі визначили, що найкращим пародистом сезону став Володимир Дантес. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2371
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду