На телеканалі «Дом» стартує денне шоу «без поганих новин та політики»

На телеканалі «Дом» стартує денне шоу «без поганих новин та політики»

31 Січня 2022
1545
31 Січня 2022
10:38

На телеканалі «Дом» стартує денне шоу «без поганих новин та політики»

1545
«День вдома» вестимуть дві трійки ведучих, серед них Таміла Чехович, Маша Виноградова та Ілля Ярема. Ведучі прийматимуть гостей, перевірятимуть лайфхаки та готуватимуть обіди із запрошеними кухарями.
На телеканалі «Дом» стартує денне шоу «без поганих новин та політики»
На телеканалі «Дом» стартує денне шоу «без поганих новин та політики»

На державному телеканалі «Дом» 31 січня відбудеться прем'єра шоу «День вдома», про що повідомляється на сайті каналу. Програма виходитиме по буднях о 15:15.

Проєкт позиціонується як шоу «без поганих новин та політики, про все добре, що є в Україні та українцях» або «шоу, яке розповідає про Україну як спільний будинок для великої сучасної нації».

«Ми поспілкувалися з українцями на вулицях, почули, який би вони хотіли зараз проєкт дивитися. Вони всі сказали, що їм не вистачає позитиву, добра, якоїсь корисної інформації, але не жорсткої соціалки, а корисної, як домашньої інформації, так і в цілому по країні. Ось ми врахували всі побажання наших глядачів», — пояснила керівниця проєкту «День вдома» Тетяна Алтухова.

«День вдома» вестимуть дві трійки ведучих, серед них Таміла Чехович, Маша Виноградова та Ілля Ярема. Ведучі прийматимуть гостей, перевірятимуть лайфхаки та готуватимуть обіди із запрошеними кухарями.

Нагадаємо, 17 січня на каналі «Дом» відбулася прем’єра першого власного політичного токшоу «ТопШоу». Огляд цього проєкту від «Детектора медіа» читайте за посиланням.

Того ж дня на каналі «Дом» стартувала нова програма «Інформдень» — прямоефірний проєкт, який виходить удень і присвячений головним подіям в Україні. 

Також 17 січня «Дом» представив розважальне шоу «Відвідайте мій дім». П'ять героїв із різних куточків України приїжджають один до одного у гості із презентацією свого краю.

Фото: скріншот з відео / «Дом»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1545
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду