«1+1» розпочав кастинг реаліті-шоу «Останній герой»

«1+1» розпочав кастинг реаліті-шоу «Останній герой»

29 Грудня 2021
5019
29 Грудня 2021
12:34

«1+1» розпочав кастинг реаліті-шоу «Останній герой»

5019
Взяти участь у шоу можуть повнолітні громадяни та резиденти України.
«1+1» розпочав кастинг реаліті-шоу «Останній герой»
«1+1» розпочав кастинг реаліті-шоу «Останній герой»

Телеканал «1+1» розпочав кастинг учасників реаліті-шоу «Останній герой», про що повідомила пресслужба.

За задумом, 18 учасників протягом 39 днів житимуть на безлюдному тропічному острові. Їх розділять на дві команди (племені). Учасники будуть проходити випробування, нагорода в яких – це їжа, вогонь, зв'язок з домом та імунітет, завдяки якому команда-переможець зможе зберегти всіх учасників. Команда, яка програла у випробуванні, шляхом голосування відправить додому одну людину зі свого племені.

Очікується, що в командах будуть і знаменитості, і звичайні люди. Щоб подати заявку на участь, потрібно заповнити анкету на сайті телеканалу, записати відеовізитку, розповісти про себе та завантажити фото. Взяти участь можуть повнолітні громадяни та резиденти України.

У листопаді 2021-го канал «1+1» оголосив, що придбав права на адаптацію формату «Survivor» у компанії «Баніджей» (Banijay).

У 2011-2012 роках український «Останній герой» виходив на ICTV. Переможцем першого сезону став ведучий «Факти. Спорт» Андрій Ковальський, переможцем другого сезону – телеведучий Олексій Дівєєв-Церковний.

Ілюстрація: «1+1»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5019
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Анна Вергун
794 дн. тому
Коли буде оголошено набір учасників на проект, як повідомлять
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду