В Сингапурі телеведучий поділився з колегою своєю печінкою

17 Травня 2002
660
17 Травня 2002
11:48

В Сингапурі телеведучий поділився з колегою своєю печінкою

660
В справжню, а не екранну драму між життям і смертю потрапила відома сингапурська телеведуча Андреа де Круз, яка робить популярне шоу про життєві історії В справжню, а не екранну драму між життям і смертю потрапила відома сингапурська телеведуча Андреа де Круз, яка робить популярне шоу про життєві історії. Як повідомило агентство «Рейтер», днями в 27-річної Круз несподівано відмовила печінка і дівчина потрапила на операційний стіл для негайної пересадки донорського органу.
В Сингапурі телеведучий поділився з колегою своєю печінкою
Допомогти зважився її коханий і колега по телекомпанії Пьєр Пенг, який надав дівчині половину своєї печінки. Операція тривала 48 годин і у четвер вранці завершилася успішно. У офіційній заяві головлікаря госпіталю було сказано: "Стан Андреа і Пьєра стабільний. Круз вже не користується кисневим пристроєм».

Впродовж критичних годин, що тривала складна операція з трансплантації, вдячні глядачі приносили до госпіталю букети квітів і листівки з побажаннями молодим тележурналістам одужання, щастя і кохання.

Наступного дня після операції більшість місцевих сигнапурських газет присвятили перші шпальти подробицям цієї непересічної події у житті телевізійних кумирів, що довела наявність між ними справжнього кохання. Газета «Стрейтс таймс» (Straits Times) написала так: "Вчинок Пьєра засвідчує, як сильно він любить свою Андреа і як сильно він про неї піклується!». А колеги двох закоханих телевізійників заявили: «Ця історія краща, ніж будь-яка телевізійна драма, про яку коли-небудь розповідала наша Андреа!»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
660
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду