Telegram планує запустити платну підписку

Telegram планує запустити платну підписку

6 Листопада 2021
2287
6 Листопада 2021
18:06

Telegram планує запустити платну підписку

2287
Вона дозволить вмикати функцію відключення офіційних рекламних оголошень.
Telegram планує запустити платну підписку
Telegram планує запустити платну підписку

Telegram розробляє нові принципи роботи. Про це йдеться у повідомленні засновника Telegram Павла Дурова.

«Чимало користувачів запропонували ввести можливість відключення офіційних рекламних оголошень у каналах Telegram. Ми вже розпочали роботу над цією новою функцією і плануємо її запустити цього місяця. Вона може бути оформлена у вигляді недорогої підписки, яка дозволить користувачам безпосередньо фінансово підтримувати розвиток Telegram», – сказав він.

За його словами, автори деяких каналів також хотіли б «вимикати» рекламні оголошення у своїх каналах. І наразі компанія прораховує економічні умови цієї опції.

«Незабаром рекламодавці зможуть розміщувати "невидиме" оголошення у будь-якому каналі, яке – за умови достатньої вартості показу – призведе до відсутності оголошень у цьому каналі»,  – сказав Павло і додав, що шукає функціонал, який дозволить Telegram стати беззбитковим проєктом.

Нагадаємо, засновник Telegram Павло Дуров написав, що невдовзі в телеграмі з’явиться офіційна реклама, яку більшість користувачів/ок не помітять.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2287
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду