Після реального шоу для чоловіків Ей-Бі-Сі зніме подібне для жінок

16 Травня 2002
793
16 Травня 2002
08:49

Після реального шоу для чоловіків Ей-Бі-Сі зніме подібне для жінок

793
Американська телемережа Ей-Бі-Сі оголосила про зйомки жіночої версії серіалу “Бакалавр” формату реального телебачення. Як повідомило агентство “Рейтер”, в США щойно закінчився показ одного з найяскравіших проектів реального телебачення, здійснених мережею Ей-Бі-Сі. Проект “Бакалавр” показував, як чоловік на ім”я Алекс живе у окремому приміщенні разом із 25 гарними жінками.
Після реального шоу для чоловіків Ей-Бі-Сі зніме подібне для жінок
Він пройшов через низку випробувань, включно з численними залицяннями, ревнощами і конфліктами, поки нарешті не вподобав єдину з них – Аманду. Вона й стала переможницею шоу. Усю цю захоплюючу драму американські глядачі могли побачити упродовж шести годинних епізодів. Тепер жіноча версія проекту буде про те, як одна жінка житиме серед 25 чоловіків.

Фінальна серія реального шоу “Бакалавр” стала одним з найпопулярніших показів Ей-Бі-Сі у цьому сезоні, що за рівнем популярності наблизився до відомої телевізійної гри “Хто хоче бути мільйонером?”. Фінал шоу зібрав біля екранів 18.2 мільйонів глядачів. Попри критику з боку тих, хто вважає, що “Бакалавр” принизив жіноцтво, серед найбільш вдячних глядачів "Бакалавра” були саме жінки. За данними досліджень рейтингової компанії “Нільсен”, дві третини аудиторії реального шоу про одного чоловіка серед 25 жінок склали саме представниці слабкої статі, серед яких 20% віком від 18 до 34 років.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
793
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду