Великдень-2021: де дивитись трансляції богослужінь (РОЗКЛАД)

Великдень-2021: де дивитись трансляції богослужінь (РОЗКЛАД)

1 Травня 2021
9134
1 Травня 2021
12:00

Великдень-2021: де дивитись трансляції богослужінь (РОЗКЛАД)

9134
Трансляції відбуватимуться на телебаченні та в соцмережах.
Великдень-2021: де дивитись трансляції богослужінь (РОЗКЛАД)
Великдень-2021: де дивитись трансляції богослужінь (РОЗКЛАД)

Святкове богослужіння з нагоди Великодня почнеться 1 травня о 23:00 в Михайлівському Золотоверхому соборі в Києві. Пряма трансляція йтиме на офіційній сторінці ПЦУ у Facebook та на YouTube-каналі Михайлівського Золотоверхого собору.

Пряма трансляція із Києво-Печерської Лаври розпочнеться також 1 травня о 23:00. Її можна буде переглянути на YouTube-каналі Лаври.

Крім того, через соцмережі можна буде подивитись трансляції світкових богослужінь у регіонах України:

  • Львів, Собор Святого Юрія УГКЦ — 2 травня 8:00. Пасхальна Утреня розпочнеться о 21:30 1 травня (Facebook, YouTube)
  • Чернівці, Катедральний Собор Успіння Пресвятої Богородиці УГКЦ. 1 травня 00:00 — Архиєрейська Божественна Літургія. 2 травня 7:30 — Божественна Літургія (Facebook)
  • Луцьк, літургію зі Свято-Троїцького Кафедрального Собору ПЦУ, що в місті Луцьку в соціальних мережах транслюватиме «Суспільне. Волинь»
  • Хмельницький, храм Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ. Трансляція розпочнеться 2 травня 00:30 (YouTube)
  • Житомир, Свято-Михайлівський кафедральний собор ПЦУ, 1 травня о 23:30 (YouTube)
  • Вінниця, храм Покрови пресвятої Богородиці УГКЦ, трансляція розпочнеться 2 травня 7:30 (Facebook). Трансляція з храму ПЦУ — 2 травня 00:00 (Facebook)
  • Харків, храм Святого Іоана Богослова, 2 травня 00:00 (YouTube). Трансляція з парафії святого Миколая Чудотворця в Харкові розпочнеться 2 травня 6:00 (Facebook).
  • Тернопіль, святкове Богослужіння із Почаївської Лаври УПЦ транслюватимуть на YouTube. Архикатедральний собор непорочного зачаття Пресвятої Богородиці УГКЦ в Тернополі розпочне трансляцію 2 травня 6:00 (YouTube).

Трансляція на телебаченні

Канал «Україна» покаже Великоднє богослужіння 1 травня о 23:00. На 2 травня жодного спецпрограмування не заплановано.

На «1+1» Великоднє богослужіння розпочнеться опівночі.

У телепрограмі СТБ не вказане богослужіння, проте ввечері 1 травня три рази покажуть привітанння зі святом від політика та бізнесмена Вадима Новинського. 2 травня це ж привітання показиватимуть сім разів між різними реаліті-шоу каналу.

ICTV покаже Великодню літургію 2 травня о 7:30.

«Інтер» 1 травня о 22:00 покаже документальний прєект «Паломництво на Святу землю», а о 23:00 — Великоднє богослужіння.

Усі регіональні філії Суспільного 2 травня о 10:30 покажуть спецпроєкт «Кривий танець», який виробила команда телеканалу «UA: Тернопіль». Це театралізована вистава пасхальних пісень, зібраних та озвучених родинним гуртом «Зерно» з елементами тематичних майстер-класів від місцевих майстрів.

«UA: Перший» та «UA: Крим» транслюватимуть Великодні богослужіння зі Свято-Михайлівського Золотоверхого собору та Патріаршого собору Воскресіння Христового.

У суботу, 1 травня, о 23:00 у прямому ефірі розпочнеться урочисте богослужіння Православної церкви України з нагоди Світлого Христового Воскресіння. Богослужіння у Свято-Михайлівському Золотоверхому соборі очолить Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній. У неділю, 2 травня, о 7:30 телеканали «UA: Перший» та «UA: Крим» покажуть Великодні богослужіння з Патріаршого собору Воскресіння Христового Української греко-католицької церкви.

«UA: Запоріжжя» готує пряму трансляцію Великодньої Утрені та Літургій з головного храму Запорізької єпархії Православної церкви України — Кафедрального собору Святої Трійці.

«UA: Львів» забезпечить трансляцію наживо Великодньої Літургії з церкви Різдва Пресвятої Богородиці (УГКЦ). Біля цього храму 26 червня 2001 року відбулася зустріч Папи Римського Івана Павла ІІ з молоддю, яка зібрала близько пів мільйона людей.

«UA: Буковина» транслюватиме  Пасхальне Богослужіння  2 травня від опівночі до 2:30 із Катедрального собору Успіння Пресвятої Богородиці (УГКЦ).

«UA: Волинь» у суботу, 1 травня, покаже з 23:30 до 3:30 2 травня — Хресний хід, Рання, Літургія із собору Святої Трійці у Луцьку (ПЦУ). У у неділю, 2 травня, з 9:00 до 10:10 покаже Великодню Літургію з церкви Різдва Пресвятої Богородиці у Львові (УГКЦ).

«UA: Чернігів» транслюватиме онлайн Великодню службу з Кафедрального собору святої великомучениці Катерини, трансляція розпочнеться 1 травня о 23:55 і триватиме до 04:00 2 квітня. 

«UA: Житомир» покаже у Пасхальну ніч пряму трансляцію із головного храму Житомирсько-Овруцької єпархії – Свято-Михайлівського кафедрального собору (ПЦУ). Трансляція розпочнеться 1 травня о 23:30 і триватиме до 04:00 – 2 травня. У неділю, 2 травня з 9:00 до 10:10 в ефірі телеканалу — Великодня Літургія з церкви Різдва Пресвятої Богородиці у Львові (УГКЦ).

«UA: Закарпаття» покаже  пряму трансляцію Великодніх богослужінь з Ужгородського греко-католицького катедрального соборуРозклад богослужінь: 1 травня 23:30-1:00 — Північна Великої Суботи та Пасхальна Утреня; 2 травня о 9:30 — Архиєрейська Божественна Літургія.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9134
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду