Лілія Ребрик захворіла на коронавірус

Лілія Ребрик захворіла на коронавірус

28 Лютого 2021
14627
28 Лютого 2021
12:00

Лілія Ребрик захворіла на коронавірус

14627
У ранкових ефірах програми «Ранок з Україною» її замінять колеги Марія Мельник і Григорій Герман.
Лілія Ребрик захворіла на коронавірус
Лілія Ребрик захворіла на коронавірус

Акторка й ведуча Лілія Ребрик отримала позитивний результат тесту на COVID-19, — повідомили в пресслужбі телеканалу «Україна». Зараз вона разом із родиною перебуває на самоізоляції.

Кілька днів тому у Лілії Ребрик піднялася температура, тому вона вирушила здавати тест на COVID-19, — йдеться в повідомленні. У ранкових ефірах четверга і п’ятниці ведучу вже замінила Марія Мельник.

«На найближчі два тижні скасовані всі зйомки, вистави, ефіри "Ранку з Україною", мене не буде у марафоні на 8 березня. Що ж до мого самопочуття — я б воліла, аби відповідь на це питання лишилася за кадром. Принаймні поки що! Всім бажаю здоров’я», — написала Лілія Ребрик в Instagram.

Програма «Ранок з Україною» виходить у будні о 6:30 на телеканалі «Україна».

Нагадаємо, завершилися зйомки серіалу «Теорія зла» для каналу «Україна». А вже 1 березня, о 21:00 на каналі покажуть багатосерійну кримінальну мелодраму «Незакрита мішень».

Фото: канал «Україна»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14627
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду