Посольство США привітало Україну з Днем гідності та свободи

Посольство США привітало Україну з Днем гідності та свободи

21 Листопада 2020
801
21 Листопада 2020
11:04

Посольство США привітало Україну з Днем гідності та свободи

801
На думку дипломатів, потрібно ще чимало зробити, щоб здійснити прагнення Революції Гідності. Зокрема, зміцнити інституції, які борються з «корумпованими впливовими колами, що підкуповують суддів, купують народних депутатів і загрожують журналістам та громадянському суспільству».
Посольство США привітало Україну з Днем гідності та свободи
Посольство США привітало Україну з Днем гідності та свободи

Посольство США привітало Україну з Днем гідності та свободи. Звернення Тимчасової повіреної у справах США в Україні Крістіни Квін опублікувала пресслужба посольства.

«Сім років тому українці зібралися на Майдані, з вимогами до уряду почути їхній голос і продовжити євроатлантичну інтеграцію України. Ці дії громадян вивели Україну на шлях реформ, на якому було зроблено нелегкий поступ вперед. Нові інституції, спрямовані на зменшення корупції, поглиблення партнерських відносин з НАТО і ЄС, стабільніші банківська та енергетична галузі та активне залучення громадянського суспільства були б неможливими без Євромайдану. Потрібно ще чимало зробити, щоб здійснити прагнення Революції Гідності. Головним серед таких зусиль є зміцнення інституцій, які борються з корумпованими впливовими колами, що підкуповують суддів, купують народних депутатів і загрожують журналістам та громадянському суспільству», - зазначила Крістіна Квін.

За її словами, поки від осіб, які піклуються лише про власні інтереси, не вимагатимуть дотримання тих самих правил, що і від звичайних громадян, мрії Євромайдану не здійсняться.

«Україна також має бути вільною від втручання та агресії з боку Росії, включаючи припинення російської окупації Криму і виведення російських сил зі сходу України. Сполучені Штати підтримують український народ і пов’язані з Євромайданом надії на заможну Україну, яка зорієнтована на Захід і має повний суверенітет і територіальну цілісність. Слава Україні!» - йдеться в зверненні.

Раніше Крістіна Квін сказала, що агенти впливу Кремля поширюють антизахідні наративи в Україні через медіахолдинги та соцмережі. Дипломатка вважає, що ці сили поширюють дезінформацію в особистих інтересах, мотивуючись бажанням збагатитися, і намагаються провалити євроатлантичну інтеграцію України.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
801
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду