Хакери зламали сайт Миколаївської ОДА

Хакери зламали сайт Миколаївської ОДА

17 Листопада 2020
1083
17 Листопада 2020
15:13

Хакери зламали сайт Миколаївської ОДА

1083
Хакери розмістили на сайті прапор бойовиків «ЛНР» та залишили допис російською.
Хакери зламали сайт Миколаївської ОДА
Хакери зламали сайт Миколаївської ОДА

Хакери 17 листопада зламали сайт Миколаївської обласної державної адміністрації. Про це Миколаївська ОДА повідомила на Facebook.

«Сьогодні відбулось несанкціоноване втручання в роботу офіційного веб-сайту Миколаївської облдержадміністрації. Наразі проводяться роботи щодо усунення наслідків,  встановлення причин, причетних осіб та  притягнення їх до відповідальності згідно з чинним законодавством», – йдеться в повідомленні.

Місцеве видання «Новости N» пише, що хакери розмістили на сайті прапор бойовиків «ЛНР» та залишили допис російською: «Ми добре постаралися і трохи пожартували, а заодно все здампили».

На момент публікації новини сайт ОДА не працював.

Нагадаємо, 10 листопада омбудсман Людмила Денісова повідомила, що робота сайту Уповноваженої Верховної Ради України з прав людини заблокована через хакерські атаки.  

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1083
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду