Оригінальний подарунок – екшн-камера

Оригінальний подарунок – екшн-камера

13 Листопада 2020
1085
13 Листопада 2020
16:19

Оригінальний подарунок – екшн-камера

1085
Оригінальний подарунок – екшн-камера
Оригінальний подарунок – екшн-камера

В житті завжди є місце відео зйомці: просто неможливо обійтися на відпочинку без екшн-камери. Це компактний пристрій, який дозволяє записати активний відпочинок, екстремальний спорт, підводне плавання, альпінізм від першого лиця. Черная Пятница – день, коли будь-які гаджети в ALLO стають ще більш доступними.

Сфера використання пристрою

Якісну екшн-камеру можна використовувати при подорожах, на відпочинку, на роботі. Електронний пристрій буде потрібним:

  • любителям активного відпочинку;
  • професійним спортсменам для відслідковування власних рухів, вправ, захисних дій та іншого;
  • журналістам, блогерам;
  • вченим;
  • рятувальникам;
  • автомобілістам;
  • будівельникам та представникам інших професій.

Електроніка відомого виробника дозволяє вибрати і аксесуари до неї: різноманітні кріплення, модулі бездротової передачі даних, навушники, мікрофони.

Принцип дії та головні параметри

Головна відмінність від звичайних камер та смартфонів – допоміжна стабілізація та висока міцність. Ширококутний об’єктив з постійним фокусуванням дає можливість отримувати найчіткіше відео та фото в будь-який момент. Різкі рухи не вплинуть на якість зйомки – система стабілізації зображення в камерах знаходиться на найвищому рівні.

Заняття екстримом або відеофіксація спортивних подій – задачі, які часто призводять до падіння камери. Тому гаджети виготовлені в антивандальному корпусі. В залежності від виробника корпус може бути поліуретановим, пластиковим або металічним. Корпус часто водонепроникний, що дозволяє знімати під водою без використання спеціального боксу.   

Сучасні моделі мають голосове керування. Це дуже зручно, так як в будь-який момент можна запустити процес знімання, зупинити його, зробити фото. Є можливість програмування для 16 команд.

Важливі параметри вибору

При виборі дуже важливо враховувати світлочутливість, фокусну відстань, кути огляду. Перший показник визначає якість зйомки при недостатньому освітленні. Чим вище світлочутливість, тим краще.

Фокусна відстань та кути огляду визначають скільки простору захоплює камера під час роботи. Зазвичай цей показник складає 130-180 градусів.   

Наявність дисплею дозволяє переглядати відзняті матеріали, але збільшує габарити пристрою та його вагу. Деякі моделі дозволяють передавати дані на смартфон через кабель або бездротовим способом.

Більшість сучасних моделей розраховані на зйомку на одному заряді до 120 хвилин. Тому якщо необхідно знімати в дорозі, то будуть потрібні кілька змінних акумуляторів. Чим вища якість відео, тим швидше сідає батарея.  

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1085
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду