День Києва цьогоріч святкують у теле- та онлайн-форматі

День Києва цьогоріч святкують у теле- та онлайн-форматі

31 Травня 2020
1754
31 Травня 2020
12:00

День Києва цьогоріч святкують у теле- та онлайн-форматі

1754
Столиці України виповнюється 1538 років. Святкування традиційно відбувається в останню неділю травня.
День Києва цьогоріч святкують у теле- та онлайн-форматі
День Києва цьогоріч святкують у теле- та онлайн-форматі

Оскільки продовжує діяти заборона на масові заходи через епідемію коронавірусу, святкування Дня Києва відбувається в теле- та онлайн-форматі.

«В ефірі телеканалу "Київ" зранку триватиме святкова програма. Зокрема, кияни побачать привітання, серії тематичних сюжетів "Прогулянки Києвом", "Київ, який ми любимо", "Портрети" та "Історії"», – повідомили у Київській міській держадміністрації.

Традиційний «Пробіг під каштанами» відбувся теж в онлайн-форматі. Організатори пропонують киянам приєднатися до благодійної акції та зробити грошовий внесок. Всі зібрані кошти спрямують на потреби українських лікарів і медичних установ.

«Готують кілька святкових сюрпризів і для користувачів соціальних мереж. Столичні колективи створюють святкові ролики, які розповсюдять у соцмережах, на Youtube-каналах, на своїх сайтах», – зазначили у КМДА.

Відбудуться радіоконцерти п’яти гуртів:

  • [О];
  • On I Ona;
  • ADAM;
  • Нумер 482;
  • Green Grey.

Крім того, столичні колективи створюють святкові ролики, які поширюють у соцмережах, на Youtube-каналах та на своїх сайтах:

Академічний камерний хор Хрещатик створив хорову версію пісні Ігоря Шамо та Дмитра Луценка «Як тебе не любити, Києве мій!».

Київський академічний муніципальний духовий оркестр підготував відеоролик пісні-привітання «Щастя, добра і любові».

Київський академічний ансамбль української музики Дніпро записав відеопривітання піснею «Україна — рідний край».

Кілька концертів транслюватимуть на YouTube-каналах та сторінках у Facebook.

На каналі YouTube UA: ESTRADA. TV покажуть гала-концерт лауреатів і учасників Всеукраїнського фестивалю хорового мистецтва «Пісня над Дніпром-2020» імені Анатолія Авдієвського.

Гала-концерт «Світові шедеври» за участю артистів та оркестру Київського національного академічного театру оперети покажуть на його сторінці у Facebook.

31 травня відбудеться трансляція концерту Муніципальної академічної чоловічої хорової капели ім. Л. Ревуцького у запису, присвяченого Дню Києва на сторінці капели у Facebook.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1754
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду