В Італії Vogue вперше вийде з порожньою обкладинкою

В Італії Vogue вперше вийде з порожньою обкладинкою

8 Квітня 2020
3191
8 Квітня 2020
16:15

В Італії Vogue вперше вийде з порожньою обкладинкою

3191
10 квітня 2020 року журнал Vogue Italia вийде з порожньою білою обкладинкою. Це вперше за столітню історію видання.
В Італії Vogue вперше вийде з порожньою обкладинкою
В Італії Vogue вперше вийде з порожньою обкладинкою

Про це повідомляється на сайті італійського Vogue.

«У такі часи ми відчували, що мовчазна обкладинка буде говорити голосніше, ніж будь-яке слово чи зображення. Це універсальне послання про чистоту, силу, повагу та надію. І все ж за тишею цієї обкладинки оживає дуже жвавий та особистий випуск Vogue Italia», – йдеться в повідомленні.

У Vogue Italia повідомили, що близько двох тижнів тому планували видавати інший випуск, проте відклали цей проєкт і «почали з нуля».

«Говорити про що-небудь інше – поки люди вмирають, лікарі та медсестри ризикують своїм життям, а світ змінюється назавжди – це не ДНК Vogue Italia. <…> Рішення надрукувати повністю білу обкладинку вперше в нашій історії було викликано не тому, що бракувало зображень – зовсім навпаки. Ми вибрали його тому, що білий колір означає багато речей одночасно. Білий – це насамперед повага. Біле – це переродження, світло після темряви, сума всіх кольорів. Білий – це колір уніформи, яку носять ті, хто ризикує своїм життям, щоб врятувати наше. Він є простором і часом, щоб думати, а також мовчати. Білий – для тих, хто наповнює цей порожній час та простір ідеями, думками, історіями, рядками віршів, музикою та турботою про інших. Білий нагадує, що після кризи 1929 року цей непорочний колір обрали для одягу як вираження чистоти в сьогоденні та надії в майбутньому. Перш за все: білий – це не капітуляція, а чистий аркуш, титульна сторінка нової історії, яка незабаром розпочнеться», – повідомляється на сторінці Vogue Italia в Instagram.

Нагадаємо, у Італії Vogue у січневому випуску відмовився від фотосесій заради збереження навколишнього середовища і вийшов з вісьмома різними мальованими обкладинками.

Фото: Vogue 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3191
Читайте також
01.04.2020 12:22
«Детектор медіа»
2 134
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду