Зеленський запропонував сприймати карантин як челендж

Зеленський запропонував сприймати карантин як челендж

8 Квітня 2020
1891
8 Квітня 2020
10:25

Зеленський запропонував сприймати карантин як челендж

1891
За його словами, через карантинні заходи «ми всі неначе стали героями фільму "День бабака"».
Зеленський запропонував сприймати карантин як челендж
Зеленський запропонував сприймати карантин як челендж

Президент України Володимир Зеленський запропонував сприймати карантин як челендж – побути вдома та не допустити розповсюдження коронавірусу COVID-19, щоб потім «мати нормальне, людське літо». Про це він повідомив у зверненні щодо заходів, яких вживає держава для протидії коронавірусу.

«Я знаю, як ви втомились і як вам непросто постійно сидіти вдома. Так, ми всі неначе стали героями фільму "День бабака" – "День сурка". Одні й ті самі люди навколо. Один і той самий розпорядок дня. Щодня – однакові розмови, однакові новини й телепередачі. З ранку й до ночі. Я розумію вас, бо й сам у такій ситуації», – сказав пан Зеленський.

Крім того, скоро він більш детально розповість про своє бачення святкування Великодня в цьому році: «Ми опинилися в ситуації, коли мусимо змінювати свої традиції заради саме здоров’я та життя. Зі свого боку ми зробимо все, аби забезпечити трансляцію богослужінь на телевізійних каналах».

Нагадаємо, із 27 березня і до завершення карантину щоп'ятниці, щосуботи та щонеділі телеканали Суспільного мовлення транслюватимуть богослужіння та обрядові заходи головних церков і релігійних організацій.

Міністерство культури та інформаційної політики України запропонувало медіагрупам та телерадіоорганізаціям транслювати богослужіння та релігійні обряди найбільших церков України і релігійних організацій на час карантину, уведеного через пандемію коронавірусу COVID-19.

Фото: сайт президента України

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1891
Читайте також
22.04.2020 13:45
«Детектор медіа»
2 590
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду