Блумберг оголосив про вихід з президентської кампанії

Блумберг оголосив про вихід з президентської кампанії

5 Березня 2020
2248
5 Березня 2020
10:50

Блумберг оголосив про вихід з президентської кампанії

2248
Майкл Блумберг підтримав кандидатуру колишнього віцепрезидента Джозефа Байдена.
Блумберг оголосив про вихід з президентської кампанії
Блумберг оголосив про вихід з президентської кампанії

Власник інформаційного агентства Bloomberg, мільярдер і колишній мер Нью-Йорка Майкл Блумберг оголосив про вихід із передвиборчої кампанії. Про це пише АР.

Цю заяву він зробив після «супервівторка» 3 березня, під час якого голосували за кандидатів від Демократичної партії (голосування проходило в 14 штатах і Американському Самоа). Майкл Блумберг переміг лише в Американському Самоа.

Пан Блумберг пояснив, що його подальша участь у передвиборчих перегонах ускладнить можливість Демократичної партії перемогти президента Дональда Трампа, що є для нього пріоритетом. «Я вступив у президентські перегони, щоб перемогти Дональда Трампа, і сьогодні я покидаю гонку з тієї ж причини: щоб перемогти Дональда Трампа», – уточнив він.

Крім того, Майкл Блумберг повідомив, що не закриватиме офіси свого штабу до загальних виборів, «щоб допомогти демократам перемогти Трампа».

Нагадаємо, 11 листопада ДМ повідомляв, що Блумберг подав документи на участь у праймеріз в Алабамі від Демократичної партії.

Він також заявив, що витратить 100 мільйонів доларів свого особистого статку на цифрову рекламну кампанію проти президента США Дональда Трампа перед виборами 2020 року.

24 листопада власник агентства Bloomberg офіційно заявив про участь у виборах президента США.

25 листопада головний редактор агентства Джон Міклетвейт розповів, що Bloomberg News не буде проводити поглиблених розслідувань щодо Майкла Блумберга чи його конкурентів від Демократичної партії під час президентської кампанії в США. 

Фото: АР

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2248
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду