Нацполіція викрила дві порностудії у Києві

Нацполіція викрила дві порностудії у Києві

7 Лютого 2020
2191
7 Лютого 2020
14:40

Нацполіція викрила дві порностудії у Києві

2191
Національна поліція затримала групу осіб, яких підозрюють у виготовленні та розповсюдженні відеопродукції порнографічного характеру. Їм загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.
Нацполіція викрила дві порностудії у Києві
Нацполіція викрила дві порностудії у Києві

Про це повідомляється на сайті Нацполіції. 

Правоохоронці виявили, що в двох київських квартирах вироблявся порнографічний контент: жінки спілкувалися онлайн з англомовними відвідувачами платних відеочатів та сайтів, вартість однієї хвилини приватної бесіди складала від 3 до 10 доларів США.

Поліцейські встановили осіб, що організували діяльність цих порностудій. Їх п'ятеро: 

  • 36-річний киянин, який займався фінансуванням та забезпеченням функціонування порностудії;
  • 33-річна мешканка Києва, яка займалася підбором персоналу та забезпеченням функціонування студії;
  • 33-річний мешканець Києва, який займався фінансуванням та забезпеченням функціонування другої порностудії, а також займався виводом грошових коштів із закордонних порносайтів за розповсюдження матеріалів порнографічного характеру в режимі онлайн з обох порностудій;
  • 31-річна киянка, яка була співорганізаторкою другої порностудії;
  • окрема особа здійснювала поставку технічних засобів для відеозйомки та онлайн-трансляції та надавала рекомендації з підбору спеціалістів із технічного забезпечення такої діяльності. 

Правоохоронці провели вісім санкціонованих обшуків за місцями мешкання фігурантів та адресами розташування порностудій. У ході обшуків було вилучено гроші, мобільні телефони, комп’ютерну техніку, банківські картки, предмет, схожий на вогнепальну зброю, та речовину рослинного походження, зовні схожу на марихуану. 

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України. Чотирьом правопорушникам повідомлено про підозру. Трьох з них затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Фігурантам загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Фото: Нацполіція

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2191
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду