Уряд ухвалив перерозподіл частот для 4G

Уряд ухвалив перерозподіл частот для 4G

5 Лютого 2020
1272
5 Лютого 2020
14:59

Уряд ухвалив перерозподіл частот для 4G

1272
На засіданні 5 лютого Кабмін ухвалив рішення про перерозподіл частот у діапазонах 800-900 МГц для покращення доступу до мобільного інтернету 4G в Україні.
Уряд ухвалив перерозподіл частот для 4G
Уряд ухвалив перерозподіл частот для 4G

Про це у своєу Телеграм-каналі повідомив прем'єр-міністр України Олексій Гончарук.

За його словами, перерозподіл частот у діапазонах 800-900 МГц покращить доступ до мобільного інтернету та полегшить операторам процес побудови мереж 4G. 

Він зазначив, що завдяки перерозподілу частот уже на початку березня цього року оператори оновлять свої ліцензії. У квітні свою мережу почне розвивати «Інтертелеком», а в липні - мобільні оператори великої трійки («Київстар», Vodafone і lifecell).

Олексій Гончарук планує, що до 2024 року мережі 4G покриють 95% території України. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1272
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду