Хто в команді Зеленського відповідає за гуманітарну сферу та медіа

Хто в команді Зеленського відповідає за гуманітарну сферу та медіа

19 Квітня 2019
2577
19 Квітня 2019
16:21

Хто в команді Зеленського відповідає за гуманітарну сферу та медіа

2577
У команді кандидата у президенти Володимира Зеленського визначили експертів, які відповідають за гуманітарну сферу, діджітал та медіа.
Хто в команді Зеленського відповідає за гуманітарну сферу та медіа
Хто в команді Зеленського відповідає за гуманітарну сферу та медіа

Серед них є й ті, що наближені до радника міністра внутрішніх справ Арсена Авакова –  народного депутата Антона Геращенко. Про це пише Liga.net.

Зокрема, голова Ради загального державного контролю НАБУ Галина Янченко відповідатиме за антикорупційну політику і діджитал-рішення. Галина була депутаткою Київради від фракції «Демальянс» (2014-2015), аналітикинею Центра протидії корупції (2013-2015). Пані Янченко заміжня за Віктором Андрусевим, виконавчим директором Українського інституту майбутнього, один зі співзасновників якого є Антон Геращенко.

Директор освітніх програм Українського інституту майбутнього Сергій Бабак опікуватиметься напрямком освіти та науки.

Діджітал-напрямком керуватиме Михайло Федоров. Він у команді Зеленського  відповідає за побудову пулу власних медіа - найбільшого Telegram-каналу серед політиків, Instagram-спільноти та сітки власних YouTube-каналів.

За рівні права і можливості чоловіків та жінок відповідатиме помічниця нардепа Сергія Лещенка та співзасновниця громадської організації «Час рівності» Марина Бардіна. А за права людини та виборче законодавство відповідатиме уповноважений представник Володимира Зеленського у Центральній виборчій комісії Сергій Кальченко. Він також є асоційованим партнером юридичної компанії Hillmont Partners. І саме він допоміг російському акторові серіалу «Свати» Федору Добронравову скасувати в суді заборону на в'їзд в Україну.

Ще один медійник у команді Володимира Зеленського – ведучий авторського проекту на каналі «Інтер» Євген Комаровський. Він опікуватиметься сферою медицини.

Нагадаємо, 9 квітня команда Володимира Зеленського передала ЗМІ розширений список своїх експертів. Серед них опинився екс-перший заступник гендиректора Національної телекомпанії України Олександр Харебін, який нібито мав відповідати за інформаційну та мовну політику, загальнополітичні питання. Однак під час ефіру 18 квітня Володимир Зеленський заявив, що Олександр Харебін помилково потрапив у список експертів, озвучених його командою раніше. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2577
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду