У День тиші на  «1+1» знову буде «Вечірній квартал» та фільм з Зеленським

У День тиші на «1+1» знову буде «Вечірній квартал» та фільм з Зеленським

13 Квітня 2019
4663
13 Квітня 2019
15:56

У День тиші на «1+1» знову буде «Вечірній квартал» та фільм з Зеленським

4663
20 квітня, у День тиші, «1+1» покаже «Вечірній квартал» та художній фільм «Я, ти, він, вона», де головну роль грає шоумен та кандидат у президенти Володимир Зеленський.
У День тиші на  «1+1» знову буде «Вечірній квартал» та фільм з Зеленським
У День тиші на  «1+1» знову буде «Вечірній квартал» та фільм з Зеленським

Про це йдеться у телепрограмі каналу.

 «Вечірній  квартал» вийде  у двох слотах: 16.35 та 20.25. По його завершенню о 22.20 вийде фільм «Я, ти, він, вона».

Також упродовж дня на каналі виходитимуть інші програми виробництва «Студії Квартал 95». Наприклад, «Розсміши коміка. Діти» та «Чистоnews».

Нагадаємо, 30 березня у День тиші напередодні другого туру канал показував спецпроект гумористичного шоу «Квартал твоєї мрії», «Вечірній квартал» та документальний фільм «Рейган», озвучений Володимиром Зеленським.

При цьому тоді медіагрупа «1+1 медіа» заявила, що програма телеканалу «1+1» не складалася на користь кандидата в президенти Володимира Зеленського. За словами представників прес-служби, медіагрупа не порушує законодавства, показуючи Зеленського-актора, так само як і канали групи або інші канали можуть транслювати події за участю президента під час виконання обов’язків глави держави.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4663
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
для дурилки картонной 17:04 Г+Г
1811 дн. тому
Ты в каком веке завис,прорицатель?
NAKED TOMOC
1811 дн. тому
Какой ужас...ДАВАЙ ДОСВИДАНЬЯ ПЕТРО
Зебоба
1811 дн. тому
Г+Г пробиває чергове дно. Якщо народ вчасно прозріє, Порошенко нас чекає націоналізація по типу "приватбанку", під бурління тамтешніх зливних бачків про утиски свободи слова. Якщо не прозріє - коли будемо зносити Вову (а це буде швидше, ніж із "лєгітімним", повірте) - будемо пам'ятати, хто цю маріонетку породив. Втретє вибачення попросити не встигнуть.
Дмитрий
1811 дн. тому
На других ресурсах коменты клиентов за краше життя при Вальцмане минусуют Зеленского,как буд то он ставит эти программы,фильмы...включите сейчас и вообще плюсы и посмотрите там квартал показывают целыми днями,т.к.смотреть нечего больше.проигранные не знают какую ересь и гадость НАписать.
Nestor
1811 дн. тому
І ці ... щось іше розповідають про журналістську етику...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду