«Укртелеком» заявляє, що готовий до запровадження воєнного стану

«Укртелеком» заявляє, що готовий до запровадження воєнного стану

26 Листопада 2018
2163
26 Листопада 2018
13:37

«Укртелеком» заявляє, що готовий до запровадження воєнного стану

2163
ПАТ «Укртелеком» готове до запровадження воєнного стану, заявив директор з корпоративних комунікацій «Укртелекому» Михайло Шуранов.
«Укртелеком» заявляє, що готовий до запровадження воєнного стану
«Укртелеком» заявляє, що готовий до запровадження воєнного стану

Про це пише «Інтерфакс-Україна».

«Під час запровадження воєнного стану та за наявності такої потреби мережі операторів зв'язку надходять в управління спеціального штабу – Національного центру управління мережами, організованого Державною службою спеціального зв'язку та захисту інформації України. «Укртелеком» раніше, зокрема й цього року, успішно брав участь у навчально-тренувальних заходах такого роду, здійснюючи відповідні дії», - наголосив він.

Пан Шуранов також заявив, що обслуговування клієнтів компанії нині триває в штатному режимі.

«Детальніше про якісь заходи можна буде говорити лише після офіційного початку воєнного стану та публікації остаточного тексту цього урядового рішення», - уточнив директор із корпоративних комунікацій «Укртелекому».

Він також наголосив, що напередодні воєнного часу особлива увага органів правопорядку має бути звернена на крадіжки та пошкодження ліній зв'язку. «Цього року вже було близько 20 тисяч таких випадків, зокрема і на магістральних каналах зв'язку. Це необхідно припинити», - заявив представник «Укртелекому».

Нагадаємо, Рада національної безпеки й оборони на засіданні опівночі 26 листопада підтримала пропозицію Президента України Петра Порошенка про звернення до Верховної Ради України щодо запровадження в країні воєнного стану.

Міністр інформаційної політики, член РНБО Юрій Стець на засіданні РНБО повідомив, що воєнний стан не передбачатиме жодних обмежень свободи слова. Він також закликав журналістів користуватися офіційними джерелами інформації.

26 листопада о 16:00 заплановано позачергове засідання Верховної Ради України у зв’язку з діями РФ у Азовському морі.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2163
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду