Команда Бігуса просить про підтримку

Команда Бігуса просить про підтримку

5 Жовтня 2018
2023
5 Жовтня 2018
13:06

Команда Бігуса просить про підтримку

2023
Проект журналістських розслідувань Bihus.info потребує фінансової підтримки
Команда Бігуса просить про підтримку
Команда Бігуса просить про підтримку

Відповідна інформація розміщена на сайті проекту.

«Ми – незалежна громадська організація. І будемо надзвичайно вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість зробити ще більше», – йдеться в повідомленні.

Керівник проекту Денис Бігус у коментарі «Детектору медіа» повідомив, що загалом проект має фінансування, але «його стало менше». За словами журналіста, мова не про конкретну суму, гроші необхідні на поточні витрати.

«Це не цільовий донат на щось, а загальний. Скільки буде, стільки буде. Видатків вистачає. От студію, зокрема, доробити треба, з технікою місцями драма... Ну і, скажімо так, це точно не бюджет розвитку. Донат – це можливість робити більше, якісніше та відчути підтримку. Це теж дуже важливий аспект. Проект житиме».

За словами Бігуса, команда переробила частину офісу під студію для того, щоб робити проекти на YouTubе.

Нагадаємо, Bihus.Info – це група антикорупційних та інформаційних проектів, створених громадськими організаціями «ТОМ 14» та «Канцелярська сотня». 

Серед проектів Bihus.Info: програма журналістських розслідувань «Наші гроші з Денисом Бігусом», проект «Декларації» (база декларацій чиновників), проект «Тисни» (юридичний супровід після журналістських розслідувань), благодійна онлайн-платформа «Котики».

Проект реалізується за підтримки Антикорупційної ініціативи ЄС в Україні.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2023
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду