Міжнародний фестиваль анімації Linoleum оголосив переможців

Міжнародний фестиваль анімації Linoleum оголосив переможців

10 Вересня 2018
1951
10 Вересня 2018
19:40

Міжнародний фестиваль анімації Linoleum оголосив переможців

1951
Фестиваль Linoleum пройшов з 6 по 9 вересня у креативному просторі IZONE. Організатор фестивалю - Animagrad.
Міжнародний фестиваль анімації Linoleum оголосив переможців
Міжнародний фестиваль анімації Linoleum оголосив переможців

Міжнародний фестиваль анімації Linoleum оголосив переможців, про це повідомляється на сторінці фестивалю у Facebook.

Так, у конкурсі комерційної анімації відзнаку за найкраще промо отримав «Шум Мумбаї» (Суреш Еріят, Індія), за найкраще соціальне відео«Зникнути» (Рубен МакНотон, Велика Британія), за найкраще навчальне відео«The Imaginary Friends Society представляють – Радіація» (Лайла Аткінсон, Велика Британія).

Відзнаку за найкраще музичне відео присудили «F I N K E L : w / o» (Санні Лахтінен, Фінляндія), за гіперреалізм«Absolut Volga» (Джамін Десай, Індія).

Найкращим фільмом було названо «Big Buddy Blue» (Фредерік Зігель, Бені Морард, Швейцарія).

Студія RIDNI Ānimation отримала Ґрант на підтримку розвитку від фонду Michael Tsarev Art Projects.

У міжнародному конкурсі відзнаку за свідоме руйнування правил перспективи отримав проект «Північно-Східне Королівство» (Алан Дженнінгз, США), за свіжий та оригінальний погляд на серйозну тему - «RAPIN» (Густаф Холтенес, Швеція), а за найкращі помилки та експерименти«FEST» (Нікіта Дякур, Німеччина). Найкращим фільмом у цій категорії став «Велосипедисти» (Велько Поповіч, Хорватія).

В українському конкурсі спеціальний приз від Wacom Ukraine отримали «Якщо ти можеш» (Ганна Рибак) та «Мімезис» (Фройд М. Вайзер). Останній також отримав відзнаку за новий підхід до візуального сторітелінгу. За креативне та гумористичне бачення було відзначено «Лабіринт» (Степан Коваль, Олександр Колодій). За незламний стиль відзначили стрічку «Монах» (Сашко Даниленко). Найкращим фільмом українського конкурсу став «Мари» Андрія Науменка.

Міжнародний фестиваль актуальної анімації та медіа-мистецтва LINOLEUM (від англ. cлова line - лінія і латинського oleum - олія) — найбільший показ авторської анімації в Україні. Крім міжнародного і національного конкурсів, фестиваль складається з серії майстер-класів та лекцій від професіоналів індустрії, показів експериментальної анімації та відеоарту, тематичних позаконкурсних скринінгів та дитячої програми.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1951
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду