Третій сезон серіалу «Опер за викликом» вийде 13 серпня

Третій сезон серіалу «Опер за викликом» вийде 13 серпня

31 Липня 2018
2206
31 Липня 2018
16:14

Третій сезон серіалу «Опер за викликом» вийде 13 серпня

2206
Прем’єра третьої частини серіалу «Опер за викликом» про роботу Департаменту кримінальної розвідки відбудеться на каналі «2+2» 13 серпня о 19:25.
Третій сезон серіалу «Опер за викликом» вийде 13 серпня
Третій сезон серіалу «Опер за викликом» вийде 13 серпня

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Новий сезон складається з 24 серій. За сюжетом, капітан Артем Трофимов, працюючи під прикриттям у Музеї міліції, розплутує складні кримінальні головоломки, вдаючись до маніпуляцій, шпигунства та перевтілень. Цього разу опера Трофимова чекає новий противник – аферистка Софі, якій з легкістю вдається перегравати навіть кмітливого капітана. Проте одна незначна помилка допомагає агентам Департаменту кримінальної розвідки спіймати її та змусити співпрацювати.

Третій сезон «Опера за викликом» на замовлення телеканалу «2+2» знімає RunGo Studio. Продюсери: Сергій Карпенко, Дмитро Сафановський, Максим Мовчан, Вадим Червяков. Режисери стрічки: Тарас Ткаченко, Заза Буадзе, Олександр Пархоменко, Денис Тарасов. Сценарій: Олександра Смілянська.

У ролях: Павло Вишняков і Стася Ровінська, Олександр Пожарський, Артем Мартинішин, Олександр Ігнатуша, Валентина Іщенко.

Нагадаємо, зйомки детективного серіалу «Опер за викликом» режисера Тараса Ткаченка розпочалися у Києві в жовтні 2017 року. Прем’єра відбулась на каналі «2+2» 12 березня.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2206
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду