На «1+1» стартує прем’єра 12-серійного серіалу «Прислуга»

На «1+1» стартує прем’єра 12-серійного серіалу «Прислуга»

5 Квітня 2018
3631
5 Квітня 2018
15:11

На «1+1» стартує прем’єра 12-серійного серіалу «Прислуга»

3631
10 квітня на телеканалі «1+1» відбудеться прем’єра нової детективної мелодрами «Прислуга» за мексиканським форматом Ellas son la Alegría del Hogar
На «1+1» стартує прем’єра 12-серійного серіалу «Прислуга»
На «1+1» стартує прем’єра 12-серійного серіалу «Прислуга»

Про це повідомляє прес-служба «1+1».

Нагадаємо, у 12-серійному серіалі «Прислуга» головні ролі виконали українські та білоруські актори Антон Денисенко, Валерія Ходос, Олег Савкін, Лариса Руснак, Борис Хвошнянський, Ірина Мельник, Анна Сагайдачна, Людмила Загорська, Володимир Канівець, Сергій Фролов, Антоніна Макарчук, Дар’я Трегубова, Дар’я Єгоркіна, Андрій Журба, Євгеній Давиденко.

Продюсери стрічки – Олександр Ткаченко, Олена Васільєва. Режисер стрічки – Бата Недич. Оператор-постановник – Костянтин Чумаков, художник-постановник –Дмитро Жмурко.

Над створенням серіалу працювала команда Sisters production під керівництвом Вікторії Забулонської та Марини Писаренко на замовлення телеканалу «1+1».

Серіал «Прислуга» виходитиме на «1+1» з понеділка по четвер о 21:00.

Нагадаємо, детективна мелодрама «Прислуга» створювалася за мексиканським форматом Ellas son la Alegría del Hogar, який став основою для американського комедійно-драматичного серіалу Devious Maids («Підступні покоївки»).

 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3631
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Анонім
2194 дн. тому
Жахливий серіал. Це ж як треба не поважати глядачів, щоб показувати їм таке сміття!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду